- 8 Haziran 2013
- 57.020
- 151.454
- 898
Bebiş iyi, 2 ayı bitti. Şimdi inga diye diye ağladı, uyuduSaol cnm. Senin bebis nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş iyi, 2 ayı bitti. Şimdi inga diye diye ağladı, uyuduSaol cnm. Senin bebis nasil
Banada öyle geldiSagolasiniz kizlarkirpi ince bi mesaj
Avatarı görünce Titanigi bilmem kaç bin kere izlemisimdir ama doyamam yine olsa izlerim
Aldım valla inşallah güzel bir sunum yapabilirim
Görmedim kuzum ne dedin bakayım hemenKukrim alıntı yaptigim msjini görmedin galiba cvp yazmadinda
Aldım valla inşallah güzel bir sunum yapabilirim
Sen tarifini yapınca bana uğra hemso
Evet en eski deşifre olmuş nananais, sonra mesajları okunan lunya, şimdide en sade nana
Evde yapıp gitseler daha iyi gibi geliyor bana
Orasını boşver, ritmi yeter
Bebişe ragmen, tam gaz devamAferin kız sana
Bebişinle gümbür gümbür geliyorsun
Ben ortalıkta kaldım
Yaa simdi miniciktirr o yerim onu Masallah. Benim bebis büyüdü simdi kocaman geliyo gözümeBebiş iyi, 2 ayı bitti. Şimdi inga diye diye ağladı, uyudu
Bebişe ragmen, tam gaz devam
Aldığım tarif de uğraştırıcı biraz, bakalım
Kesinlikle öyle yaşayacaksın Ross yaslanarak öleceksin burda değil kismii sonra donmasıÇok eski bir film olsada insanın içine işliyor
Gerçek bir aşk hikayesi❤
Kesinlikle öyle yaşayacaksın Ross yaslanarak öleceksin burda değil kismii sonra donması
Sagol teyzesi :) senin ki kaç aylık?Yaa simdi miniciktirr o yerim onu Masallah. Benim bebis büyüdü simdi kocaman geliyo gözüme
Tut sakın bırakmaBen seni tutuyorum
Yaparsın bebişim
Hee lunya tamam bilyorumEvet en eski deşifre olmuş nananais, sonra mesajları okunan lunya, şimdide en sade nana
Evet öyle idi .Ne kader işte. o matematik profesörü çok iyiydi.Aynen öyle...
Gemiye bilet aldığı halde binmeyen tek bir kişi varmış...
Oda Türkmüş sanırım