• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben olsam kıyamam:)Çok memnunum şimdi yaptırdığıma çocuk kendini biliyor:)
Bugün piknikte konusu açıldı gorumcemin oğlu hatırlıyorum çok acidi falan deyince bizde yaptirsak mi simdiden dedik o da 6 yasindaymis

Ters tepmez ya ama icin nasil rahat edecekse oyle yap eger suan kucuk geliyorsa yaptirma
Ama iyilesmesi hemen olur diyorsan yaptir bence
Karar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettim 😂

Ooo cok cabuk iyilesmos gercekten
O zaman ben fazla korkmamayayom:KK70:
Hastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misiniz:70:Ama her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)

Karar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettim 😂
Biz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştı:D

Ilk dogdugu zMan da esim yaptirmamisti:D

Hastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misiniz:70:Ama her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)
Sanslisin o zaman benm iki tane olunca napicam bilmiyorm hangisininkiyle ilgilencem:D

Biz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştı:KK70:

Ilk dogdugu zMan da esim yaptirmamisti:KK70:
Babalar kiyamiyo oğullarına neden acaba yaşayan bilir acısını heralde 😂😂😂

Sağolasın kuzum kukrimle aynı tarifleri yazdınız içinize mi doğdu mübarek 😁
Afiyet şifa olsun :)
Böyle güzel duruyor pilav istemem :rolleyes:
:110:
Et demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi :KK70:
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim 😂
9 yaşında canım:)9 a girmesine 1.5 ay vardı:)
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin 💞🙏
Ufak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş😂
Günümüz tuvalette geçti😂
Geçmiş olsun canım

Afiyet şifa olsun :)
:110:
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim 😂
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin 💞🙏

Geçmiş olsun canım
En güzeli yattığı yerden iyileşir hemen

Back