- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Geçmiş olsun canım :)Ufak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım :)Ufak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti
Bugün piknikte konusu açıldı gorumcemin oğlu hatırlıyorum çok acidi falan deyince bizde yaptirsak mi simdiden dedik o da 6 yasindaymisBen olsam kıyamam:)Çok memnunum şimdi yaptırdığıma çocuk kendini biliyor:)
Ooo cok cabuk iyilesmos gercekten3 günde iyileşti benimki:)Araştırmalarıma göre 15 gün sürecekti:)
Hastanede yaptırdım hiç bilmedi:)Bugün piknikte konusu açıldı gorumcemin oğlu hatırlıyorum çok acidi falan deyince bizde yaptirsak mi simdiden dedik o da 6 yasindaymis
Gecmis olsin canm
Geçmiş olsun canım :)
Karar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettimTers tepmez ya ama icin nasil rahat edecekse oyle yap eger suan kucuk geliyorsa yaptirma
Ama iyilesmesi hemen olur diyorsan yaptir bence
Hastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misinizAma her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)Ooo cok cabuk iyilesmos gercekten
O zaman ben fazla korkmamayayom
Biz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştıKarar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettim
Sanslisin o zaman benm iki tane olunca napicam bilmiyorm hangisininkiyle ilgilencemHastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misinizAma her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)
Bizimki de anlamaz inşallahHastanede yaptırdım hiç bilmedi:)
Babalar kiyamiyo oğullarına neden acaba yaşayan bilir acısını heraldeBiz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştı
Ilk dogdugu zMan da esim yaptirmamisti
O zaman işin zor:)Ama akrabalarınız vardır yardıma gelirler:)Bizim kimse yoktu:)Sanslisin o zaman benm iki tane olunca napicam bilmiyorm hangisininkiyle ilgilencem
Afiyet şifa olsun :)Sağolasın kuzum kukrimle aynı tarifleri yazdınız içinize mi doğdu mübarek
Böyle güzel duruyor pilav istemem
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirimEt demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin9 yaşında canım:)9 a girmesine 1.5 ay vardı:)
Geçmiş olsun canımUfak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti
Afiyet şifa olsun :)
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin
Geçmiş olsun canım
Amin canım inşaallahAllah askerliğini evlendiği günleri de göstersin
En güzeli yattığı yerden iyileşir hemenAfiyet şifa olsun :)
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin
Geçmiş olsun canım
Evet, diger türlü zor oluyor. Eli ayagı durmuyor. Erken yaptırmak en iyisiEn güzeli yattığı yerden iyileşir hemen
Yaaa basla sende guzel filmlere
Cümlemizden inşallah canımAllah razı olsun gülom öptüm
Kız baana niye doggrulttun boynuzlarıYoo benim hayalim başkaydı. Artık kim aldı göreceğiz