- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
15 olcakSagol teyzesi :) senin ki kaç aylık?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 olcakSagol teyzesi :) senin ki kaç aylık?
Tut sakın bırakma
Hee göremedim kuzum.Banyo ile tuvaleti kirdirdim oralar yapılıyor peşine badana olacak kuzum darman durman ev bildiğin gibi değilKukrim isim basımdan askın dedinya bnde hayirdır yine nereyi tadilat yaptryon dmisdim cnm
Gecmis olsun nane limon kaynatabilirsin.Kızlar çok kötü grip oldum sürekli hapşırıyorum ya ilaçta kullanamam ne olacak halim
Evet ozune donmus geri
Kavurmayı alan arkadaştan böyle sunum bekliyoruz.İlk mesajdaki fotoyu şimdi gördüm ekşi maya ekmeği olacak birde koyun yoğurdu yanına da soğan kiracaksin ohhhh beeee
Sağol balım nane düşük yaptırmaz dimi Birde kuru nane olur dimi şu cacığın üstüne döktüğümüzGecmis olsun nane limon kaynatabilirsin.
Yaa demek yine tadilatt ben sakasına demisdim halbuki basdan ev yaptiirdin resmenn cok zordur ya bilirim Allah kolaylik versinHee göremedim kuzum.Banyo ile tuvaleti kirdirdim oralar yapılıyor peşine badana olacak kuzum darman durman ev bildiğin gibi değil
Çok geçmiş olsun canım c vitamini almaya bak.Kızlar çok kötü grip oldum sürekli hapşırıyorum ya ilaçta kullanamam ne olacak halim
Çok zormus bocugum amin sağolasin canimYaa demek yine tadilatt ben sakasına demisdim halbuki basdan ev yaptiirdin resmenn cok zordur ya bilirim Allah kolaylik versin
Maşallah canım, saglıkla büyüsün :)15 olcak
I love you daki replik geldi aklıma sen öyle yazıncaTuttum tuttum
He hamissin sen takvimin yok diye emziryo sandim. Yani dusük yapmaz kuru nane bnde hamisken kulandim ama kac ayliksin.Sağol balım nane düşük yaptırmaz dimi☺ Birde kuru nane olur dimi şu cacığın üstüne döktüğümüz
Sağolasın canım benim,ilaç kullanmak ilk 3 ay zararlıymış.dün gitmiştim doktorun yanına,doğal yollarla iyileştirmen daha iyi olur,daha kötü olursan gel dediÇok geçmiş olsun canım c vitamini almaya bak.
Dr da git belki birşeyler verirler kullanabileceğin .
Amin cnm seninkide❤Maşallah canım, saglıkla büyüsün :)
Usg ye göre 5,5 haftalık falanHe hamissin sen takvimin yok diye emziryo sandim. Yani dusük yapmaz kuru nane bnde hamisken kulandim ama kac ayliksin.
Yanına pilav da yapsın söyleyin onaaKavurmayı alan arkadaştan böyle sunum bekliyoruz.
Anladım canim.Tavuk suyuna çorba yap şöyle limonlu karabiberi iç istersenSağolasın canım benim,ilaç kullanmak ilk 3 ay zararlıymış.dün gitmiştim doktorun yanına,doğal yollarla iyileştirmen daha iyi olur,daha kötü olursan gel dedi
Sen de mi istemistin kavurmaYanına pilav da yapsın söyleyin onaa
Bulamadın mi tarifOrtalıkta kaldım resmen
Tarif yapmaktan vazgeçen olursa bana devretsin sevabına
Sen de mi istemistin kavurma