- 24 Haziran 2015
- 39.887
- 154.575
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılırım valla Kuzum Rabbim kabul etsinSağol kuzum sever misin
Sahi miNevreste nevosum sana borcam tencereye koydum sakladım en sona
Sahi miNevreste nevosum sana borcam tencereye koydum sakladım en sona
Keşke hepimiz oturup asurmeizi yer iki lafın belini kirardik hep beraberSahi mi
Ahhh keşke gerçek olsa ne güzel olurdu
Bana kendini vurdutmaNevreste nevosum sana borcam tencereye koydum sakladım en sona
Gitmişken bir iki foto çeksen bizle paylaşsan... Baklava olur lahmacun olur artık allah ne verdiyseYarın bende gideceğim:)
Senin ki ayrı canimBana kendini vurdutma
Bende sana yazacaktım Mehmet şef çok tatlı biri biz tanisigiz git mutlakaYarın bende gideceğim:)
Çok güzel olurduKeşke hepimiz oturup asurmeizi yer iki lafın belini kirardik hep beraber
İnşaallah canım bakayım:)Çok kalabalık oluyor .Geçen yıl gittiğimizde öyleydi bakalım olursa mutlaka çekerim:)Gitmişken bir iki foto çeksen bizle paylaşsan... Baklava olur lahmacun olur artık allah ne verdiyse
Tamam inşaallah canım:)Telefonumu kızlar aldı.Tablette sorun var ödev yapıyorlar bir şey bakacaklarmış:)Bende sana yazacaktım Mehmet şef çok tatlı biri biz tanisigiz git mutlaka
Hangi mehmet şef kız? Yoksa o sen misin? Kukrim diye yiyor musun bizi?Bende sana yazacaktım Mehmet şef çok tatlı biri biz tanisigiz git mutlaka
Siz neden bahsediyorsunuz ki yoksa ben yanlış mı anladimHangi mehmet şef kız? Yoksa o sen misin? Kukrim diye yiyor musun bizi?
Gastronomi festivalinden:)Siz neden bahsediyorsunuz ki yoksa ben yanlış mı anladim
He tamam Somer ile Mehmet şef in geldiği değil miGastronomi festivalinden:)
Vallahi içeriği bilmiyorum yarın göreceğim:)Dünyaca ünlü bir sürü şef geliyor:)He tamam Somer ile Mehmet şef in geldiği değil mi
Tamam işte onlarda geliyorVallahi içeriği bilmiyorum yarın göreceğim:)Dünyaca ünlü bir sürü şef geliyor:)
Onlar da mı gelcekmiş istanbul tüyap'ta idi bugün mehmet şef. Dur bakayım Antep'e dr gidecekler miymiş?He tamam Somer ile Mehmet şef in geldiği değil mi