Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelir canım kaçta çıkıyor yine vardiya değişti miKukrim bende anneme aşure yemeye gidecektim hala eşimi bekliyorum
Tabikide en büyükleri ikimize ayirdimEn büyük tabak benimmm
Yok bugün tatil çocukları hazırladım aşağı gönderdim eşimde çantaları yerlestiriyordu .Gelir canım kaçta çıkıyor yine vardiya değişti mi
Devlet okulu mu buÖğretmenler yıllardır kazık çakmış okula bazı sebeplerden detayı varda inemigorim detayına mudur de onların kuklası zaten
Evet canımDevlet okulu mu bu
Mismo faktörünü düşünmedin herhalTabikide en büyükleri ikimize ayirdim
Ayy minik görünmez kaza resmenYok bugün tatil çocukları hazırladım aşağı gönderdim eşimde çantaları yerlestiriyordu .
Arabada kedi sıkışıp ölmüş okulun ilk gününde kullandık en son ne zaman sıkıştı bilmiyoruz
Ama bayağı kötü olmuş
Eşim bir tamirci ye gitti
Araba yı çalıştırıp gidince çok kötü koku yayıldı
Hiç farketmedik
Hepimize yetecek kadar varMismo faktörünü düşünmedin herhal
Hadi ya tüh kötü olmuşYok bugün tatil çocukları hazırladım aşağı gönderdim eşimde çantaları yerlestiriyordu .
Arabada kedi sıkışıp ölmüş okulun ilk gününde kullandık en son ne zaman sıkıştı bilmiyoruz
Ama bayağı kötü olmuş
Eşim bir tamirci ye gitti
Araba yı çalıştırıp gidince çok kötü koku yayıldı
Hiç farketmedik
Bu cevabı çok sevdimHepimize yetecek kadar var
Yok zaten çalışma dan önce farkettiler ama onun ordan cikartilmasi içinde tamirciye gitmesi gerekiyor ya komşunun çocuğu farketmiş sanırım sıkıştı çıkamadı küçücük mus dahaHadi ya tüh kötü olmuş
Çalıştırmadan önce vurup kontrol edin canım artık .
Bu cevabı çok sevdim

Aşure yapınca ben hünkar beğendi yapamadım mercimek çorbası salçalı çubuk makarnaNe yemek var akşama çok acıktım ben yiaaaa
Yarın bende gideceğim:)
Ellerine sağlık kuzum
Sağol kuzum sever misinEllerine sağlık kuzum