- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Hoşbuldum abla. İşlerim yolunda gitmiyor moralim bozuk sen nasılsın ?İyi akşamlar canım hoşgeldin hayırdır :)İyisin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum abla. İşlerim yolunda gitmiyor moralim bozuk sen nasılsın ?İyi akşamlar canım hoşgeldin hayırdır :)İyisin inşaallah
Ne gibi canım anlatmak ister misin?Hoşbuldum abla. İşlerim yolunda gitmiyor moralim bozuk sen nasılsın ?
İyi akşamlar canım nasılsınİyi akşamlar
Hastane ve hamile kalma çabalarım işte ne olacak abla. tek ilgilendiğim mesele buNe gibi canım anlatmak ister misin?
İyiyim sağol canım
İyi Akşamlar canimİyi akşamlar
Kaç yaşındasın canım ,kaç yıllık evlisin:)Hastane ve hamile kalma çabalarım işte ne olacak abla. tek ilgilendiğim mesele bu
İyiyim canım çok şükürİyim canım
Sen nasılsın
İyi Akşamlar canim
Hoşgeldin uyudumu yoksa kızlar
İyiyim canım çok şükür
Güzel ama biraz düzen bozuldu:)Yerine oturtmamız gerekecek:)Oturduğunda iyi olacak:)Allah iyilik versin
Okulun İlk hafta nasıl geçti?
Güzel ama biraz düzen bozuldu:)Yerine oturtmamız gerekecek:)Oturduğunda iyi olacak:)
Sabah kalkmak zor geliyor tabi ki bana:)Geç yattığım için:)
Yok ben sadece zor kalkıyorum sonrasında sıkıntı yok:)Aynen canım
Benimde öyle 1-2 haftaya düzene girer inşallah
Sabah erken kalkmaya alışmamız zaman alacak
Tüm hafta baş ağrusı çektim
23 olucam aralıkta.Kaç yaşındasın canım ,kaç yıllık evlisin:)
Çok sempatik bir adam Masterchef i sırf onun için izliyorumTamam işte onlarda geliyor ☺
Ben Mehmet abinin hastasiyim devamlı peşine giderim buralarda olduğu zaman ☺
Yok ben sadece zor kalkıyorum sonrasında sıkıntı yok:)
Allah yardımcımız olsun:)
Daha çok gençsin canım inşaallah olacak:)23 olucam aralıkta.
2020 şubatta 5 yıl bitecek
Dogru, bende urfadayım. Taze fıstığın kilosu 35 lira. Karşı komşunun fıstık tarlası var. Geçen sene 3 kiloya yakın verdi, sagolsunHaberlerde diyor ki fıstık pahalı olduğu içşn çalınmasın diye tarlada silahla nöbet tutuyormuş mal sahipleri
Ama çevreden burada uygun alıyoruz zannediyorlar:)Yani memleketten özellikle:)Dogru, bende urfadayım. Taze fıstığın kilosu 35 lira. Karşı komşunun fıstık tarlası var. Geçen sene 3 kiloya yakın verdi, sagolsun