Gündüz gideceğim belki daha sakin olur denk gelirim:)Tamam işte onlarda geliyor ☺
Ben Mehmet abinin hastasiyim devamlı peşine giderim buralarda olduğu zaman ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz gideceğim belki daha sakin olur denk gelirim:)Tamam işte onlarda geliyor ☺
Ben Mehmet abinin hastasiyim devamlı peşine giderim buralarda olduğu zaman ☺
Evet canım onlarda gidiyor somerleOnlar da mı gelcekmiş istanbul tüyap'ta idi bugün mehmet şef. Dur bakayım Antep'e dr gidecekler miymiş?
Herkes gidiyor bir ben kaldımEvet canım onlarda gidiyor somerle ☺
Evet baktım geliyorlarmış:)Evet canım onlarda gidiyor somerle ☺
Ben sana resim yollarım:)Herkes gidiyor bir ben kaldım
Nevo, someri görürsen tespihinden çekiver.olmadı küpesine asıl. Sinir oluyorum o adama ben. Mehmet şef adamım benim ya has adam Nevreste
Deme.kiz.o da tatlı bir tontisHerkes gidiyor bir ben kaldım
Nevo, someri görürsen tespihinden çekiver.olmadı küpesine asıl. Sinir oluyorum o adama ben. Mehmet şef adamım benim ya has adam Nevreste
Bir avuç gönder ordan nevos
Haberlerde diyor ki fıstık pahalı olduğu içşn çalınmasın diye tarlada silahla nöbet tutuyormuş mal sahipleri
Tamam göndereyimBir avuç gönder ordan nevos
Cidden öyle çok pahalı alınmıyor:)Haberlerde diyor ki fıstık pahalı olduğu içşn çalınmasın diye tarlada silahla nöbet tutuyormuş mal sahipleri
Öyle valla :) herşey el yakıyorTamam göndereyim
Gastronomi festivali yapıyorlar.Yemekte,mutfakta isim yaptı ve her şey çok pahalı oldu.O konuda şikayet çok:)
Müşterimiz sizin oradan gelirken getirmişti. Milli servet valla. Çok leziz çok tazeydi.Cidden öyle çok pahalı alınmıyor:)
Yok burada fıstık,baklava ve restaurant fiyatlarını diyorum:)Öyle valla :) herşey el yakıyor
Bahçesi olana servet vallahi:)Müşterimiz sizin oradan gelirken getirmişti. Milli servet valla. Çok leziz çok tazeydi.
Hee yine yanlış anladimYok burada fıstık,baklava ve restaurant fiyatlarını diyorum:)
Aynen canım:)Hee yine yanlış anladim
Böyle şeyleri fırsata ceviriyorlar zaten hemen
İyi akşamlar canım hoşgeldin hayırdır :)İyisin inşaallahİyi akşamlar kızçeler :)
Nasılsınız ya kafamı dağıtmam lazım anasayfada ilk siz vardınız bir hal hatır sorim dedim. Ne var ne yok? Yarışma nasıl gidiyor ?