- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.490
- 698
Bende böyle düşünüyorum ama bakalım ne olacakTek başına olsa neyse,sınıfta yapınca diğer çocuklar görmüyor mu?
Zaten anladığım kadarıyla görse de korkularından ses çıkarmıyorlar çıkarmazlar da
Veliler de başımız ağrımasın ,öğretmenle papaz olmayalım diye sesini çıkarmıyorlar herhalde
Üzüldüm çocuklara
Varsın derslerde az geri kalsınlar ama öğretmenle anıları iyi olsun.İlerleyen yaşlarda iyi anıları olsun.Sanki lisede mi ,üniye mi hazırlanıyor çocuklar da bu kadar baskı
Paralarım ben o öğretmeni.Ama darp izi olmadığı sürece biseyi kanitlamayiz ki
Sarı mavi kırmızıAhahah nerden bildin kankabir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsun dun de temizlik yaptim
Dondum ya
Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profile
Kilolari ne kadardi nevo?
Ben de ben de
Kanka sen ne diyosum ya mismo alintilayinca gordum yemin ederim ortadan bolerim o hocayi tokat ne beAma darp izi olmadığı sürece biseyi kanitlamayiz ki
Şiddete karşıyım ama böylesini döve döve öldürürüm.Kanka sen ne diyosum ya mismo alintilayinca gordum yemin ederim ortadan bolerim o hocayi tokat ne begecen sene ogretmenle baska bi konuda tartismistim bana diyo ki diger sinifin ogretmeni cocugun birinin basina nasil vurmuşsa kafasini masaya carpmis kanamis onlarin giki cikmiyo diyo dedim siz sasirdiniz herhalde kimse benim cocuguma parmagini dokunduramaz kan cikar o veliye de yaziklari olsun dedim.bilmiyo mu yazarsin zayifini oturtursun yerine ben sana cocuguma vurma yetkisini vermiyorum dedim.yok ben yapmam da diger sinifin ogretmeni icin soyluyorum dedi hemen toparladi
Ne demek istiyorsun yani
36+4 gün 2 şer kilo doğdular canım:)Ahahah nerden bildin kankabir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsun dun de temizlik yaptim
Dondum ya
Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profile
Kilolari ne kadardi nevo?
Ben de ben de
Kanka sen ne diyosum ya mismo alintilayinca gordum yemin ederim ortadan bolerim o hocayi tokat ne begecen sene ogretmenle baska bi konuda tartismistim bana diyo ki diger sinifin ogretmeni cocugun birinin basina nasil vurmuşsa kafasini masaya carpmis kanamis onlarin giki cikmiyo diyo dedim siz sasirdiniz herhalde kimse benim cocuguma parmagini dokunduramaz kan cikar o veliye de yaziklari olsun dedim.bilmiyo mu yazarsin zayifini oturtursun yerine ben sana cocuguma vurma yetkisini vermiyorum dedim.yok ben yapmam da diger sinifin ogretmeni icin soyluyorum dedi hemen toparladi
Öğretmen erken eski öğretmenlerimiz le herşeyi detayına kadar konuşuyordum ama burda durum farkli oluyorŞiddete karşıyım ama böylesini döve döve öldürürüm.
Tövbe tövbeÖğretmen erken eski öğretmenlerimiz le herşeyi detayına kadar konuşuyordum ama burda durum farkli oluyor
Adam birde çok laubali biri muhabbet edilmeyecek kadar cıvık yani
Nasıl desem bende herkesin yaptığını yaoiyorim kimse arka çıkmadığı için benim çocuğa bişey yapmadan bende kabarmam artık
Benim çocuğum ilk 3 öğrenci içerisinde genelde ders dinlemeyen ödev yapmayan çocuklara vuruyormus
Ama 10+ yıllık öğretmen olan bir çok öğretmen vuruyor çocuklara ..ilk okildan mezun olan oğlum bana bu yıl söylüyor bayan öğretmen yuzugunu çocukların kafasina bastırıyor mis acitsin diye ..
Anlatamadigim şeyler var burda öğretmenler destekleniyor müdür tarafından
Bun dan sonrasını yazdım yazdım sildim neyse
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım
Çok lezzetli görünüyorlar
Öğretmenler yıllardır kazık çakmış okula bazı sebeplerden detayı varda inemigorim detayına mudur de onların kuklası zatenTövbe tövbe
Kimlere emanet ediliyor çocuklar
Okul mu işkencehane mi belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?