En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bende
Bende böyle düşünüyorum ama bakalım ne olacak

Bizim sınıfta su var birde kendi canı yanmıyorsa kimse taşın altına elini koymuyor malesef birlik beraberli k yok

Ahahah nerden bildin kankabir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsundun de temizlik yaptim

Dondum ya

Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profile

Kilolari ne kadardi nevo?

Ben de ben de
Sarı mavi kırmızı sarıyı kullandım gerçekte sıra diğerlerinde

Ama darp izi olmadığı sürece biseyi kanitlamayiz ki
Kanka sen ne diyosum ya mismo alintilayinca gordum yemin ederim ortadan bolerim o hocayi tokat ne begecen sene ogretmenle baska bi konuda tartismistim bana diyo ki diger sinifin ogretmeni cocugun birinin basina nasil vurmuşsa kafasini masaya carpmis kanamis onlarin giki cikmiyo diyodedim siz sasirdiniz herhalde kimse benim cocuguma parmagini dokunduramaz kan cikar o veliye de yaziklari olsun dedim.bilmiyo mu yazarsin zayifini oturtursun yerine ben sana cocuguma vurma yetkisini vermiyorum dedim.yok ben yapmam da diger sinifin ogretmeni icin soyluyorum dedi hemen toparladi

Şiddete karşıyım ama böylesini döve döve öldürürüm.

Ahahah nerden bildin kankabir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsundun de temizlik yaptim

Dondum ya

Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profile

Kilolari ne kadardi nevo?

Ben de ben de
36+4 gün 2 şer kilo doğdular canım:)

Şiddete karşıyım ama böylesini döve döve öldürürüm.
Öğretmen erken eski öğretmenlerimiz le herşeyi detayına kadar konuşuyordum ama burda durum farkli oluyor

Adam birde çok laubali biri muhabbet edilmeyecek kadar cıvık yani

Nasıl desem bende herkesin yaptığını yaoiyorim kimse arka çıkmadığı için benim çocuğa bişey yapmadan bende kabarmam artık

Benim çocuğum ilk 3 öğrenci içerisinde genelde ders dinlemeyen ödev yapmayan çocuklara vuruyormus

Ama 10+ yıllık öğretmen olan bir çok öğretmen vuruyor çocuklara ..ilk okildan mezun olan oğlum bana bu yıl söylüyor bayan öğretmen yuzugunu çocukların kafasina bastırıyor mis acitsin diye ..

Anlatamadigim şeyler var burda öğretmenler destekleniyor müdür tarafından
Bun dan sonrasını yazdım yazdım sildim neyse

Tövbe tövbe
Kimlere emanet ediliyor çocuklar
Okul mu işkencehane mi belli değil

Tövbe tövbe
Kimlere emanet ediliyor çocuklar
Okul mu işkencehane mi belli değil
Öğretmenler yıllardır kazık çakmış okula bazı sebeplerden detayı varda inemigorim detayına mudur de onların kuklası zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…