Senin kızın da 2 ye gidiyor benim kız gibi değil mi?Evet sen yokken yokluğunu aratmayayim dedim ama öyle bir butunlesmisiz ki sen varken de kaçıyorsun
Oğlum 2 ye gidiyor benim kız küçük 2.5 yaşında :))Senin kızın da 2 ye gidiyor benim kız gibi değil mi?
Sonuçta çocuğunun 2 ye gittiğini unutmamışımOğlum 2 ye gidiyor benim kız küçük 2.5 yaşında :))
Bu sene benim kız da ödevlere isteksiz.Hep böyle giderse ya diye korkudayım.Tam yatma zamanı ödev derdine düşüyor
Bizim geçen sene ilk donrm öyleydiSonuçta çocuğunun 2 ye gittiğini unutmamışım
Bizim öğretmeni değişti,sınıfta okumayı öğrenmeyenler varmış,daha tam derslere geçemem dedi bu şekilde.Sizin sınıfta durumlar nasıl?
Seninki yatma zamanı benimkidr öyle bazen 11 i bulduruyor sallana sallana sonra da sabah yaparım diyor geç kalkıyoruz kiBu sene benim kız da ödevlere isteksiz.Hep böyle giderse ya diye korkudayım.Tam yatma zamanı ödev derdine düşüyor
Sabah yaparım güvencesi olmasın diye akşamdan bitirttiriyorum(doğru yazdım mı )alışırsa hep sabah yapmak ister,geç kalkıyor zatenBizim geçen sene ilk donrm öyleydi
En kötüsü heceleyerek okuyormus
Öğretmen de şiddet var
Oğlum onun korkusina ..sabah erkenden de olsa kalkip bitirmeden gitmiyor okula ://
İşte bende öyle düşünüyorum ama çocuklar işine geldiği gibi davranıyorSabah yaparım güvencesi olmasın diye akşamdan bitirttiriyorum(doğru yazdım mı )alışırsa hep sabah yapmak ister,geç kalkıyor zaten
En fazla okuyan 90 idi.deynepnaz dakikada kaç kelime okuyor peki geçen sene 100 kelimeyi zor okuyordu dakikada sınıf birincisi 110-120 falandı sanki
Ama ben duydum ki başka sınıflarda ortalama 130 mus mesela
Bizimde ilk öğretmen sözleşmeli idiEn fazla okuyan 90 idi.
Çok gerideyiz çooookkk.İnşallah bu öğretmen iyi gelir çocuklara
Geçen seneki öğretmen de bana bırakın diyorduBizimde ilk öğretmen sözleşmeli idi
Bu öğretmen yurt genelinde ne puanla masi oluyormuş bişey puanlamada nadir derece alan öğretmen lerdrnmis
Kendini anlattı bayağı bir
Hatta MEB den birşeyi başardığı için plaket falan almış
Sürekli çocukları bana bırakın diyor
İşte bizimki de öyle diyor bırakın döve döve adam edecem demeye getiriyorGeçen seneki öğretmen de bana bırakın diyordu
Gerçi bizimki işime karışmayın anlamında diyordu
O ne saçma işHayır bırakırım da bırakmamış halı ödev yapmayınca tokat yiyor
Birde geçen birine silgi firlatmis silgi seke seke benim oğlanın önüne düşmüş ..öğretmen al senin olsun demiş
Şikayet etmiş bizim veliler geçen sene benim oglan bana hiç söylemiyordu korkudan ben de toplanti da öğrendimO ne saçma iş
Nasıl ödev yapmazsa tokat
Korkuya dayalı eğitim olur mu hiç?
Ben bile ödev yaptırırken kızsam da sakinliğimi korumaya çalışıyorum hevesi kaçmasın diye
Geçen sene eski öğretmen çocuğun birine tokat atmış,velinin şikayet etmediği yer kalmadı.Allah göstermesin ben de kabulenmem böyle birşeyi.
Ona söyleyince ne yapacakmış ,daha farklı mı davranacakmış ,çocukları bırak sizi bile korkutmuş öğretmenŞikayet etmiş bizim veliler geçen sene benim oglan bana hiç söylemiyordu korkudan ben de toplanti da öğrendim
Hatta anneler grubundan birileri yazınca sordum oğlum onayladı
.öğretmen bu toplantı da birde azarldi velileri
Şimdiye kadar beni kimse bir yere şikayet etmemisti ilk defa oluyor falan diye
Eğer bir sikayetijiz varsa gelin bana soyleyin dedi ..veliler öğretmen e söylemeden direk müdüre gitmiş sanırım
Ama darp izi olmadığı sürece biseyi kanitlamayiz kiOna söyleyince ne yapacakmış ,daha farklı mı davranacakmış ,çocukları bırak sizi bile korkutmuş öğretmen
Tek başına olsa neyse,sınıfta yapınca diğer çocuklar görmüyor mu?Ama darp izi olmadığı sürece biseyi kanitlamayiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?