- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Az sus sus elindeki lerle yetin birazNiyekine 1 yil sonra affa mi geciyor benim birincilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az sus sus elindeki lerle yetin birazNiyekine 1 yil sonra affa mi geciyor benim birincilik
Belki geçer benim 1 yıl olmak üzere hala geçmediNiyekine 1 yil sonra affa mi geciyor benim birincilik
Ben çok gülerim, çokta ağlarım. duygu değişimi bu aralar baya kötü. Lohusalık daha geçmemiş galibaHiçde yakışmıyor surat asmak sana
_CaNanSu_ bugün 10.'yu yapsın yarın aksilik olmazsa 11 benden
Ben çok gülerim, çokta ağlarım. duygu değişimi bu aralar baya kötü. Lohusalık daha geçmemiş galiba
Ben çok gülerim, çokta ağlarım. duygu değişimi bu aralar baya kötü. Lohusalık daha geçmemiş galiba
acaba bize ne yapacaksın_CaNanSu_ bugün 10.'yu yapsın yarın aksilik olmazsa 11 benden
Amin canımAman Allah iyilik versin❤
İçimde birşey var zaten Cat diye catlayacam sanki
İnşallahZamanla toparlarsın canım
İyi anlıyorum seni
Bende şöyle hüngür hüngür ağlasam belki rahatlarimAmin canım ❤
Bende bugün sayla sümük ağladım. Bebe bi yandan ağlar, ben bi yandan
Amaaan yatma dur daha karpuz kesecezValla korkuyorum bu kadar erken yatmaya...
Sabah 5-6 da ayağa dikilirim
İnsanı sıkıntı basıyor değil mi? Rabbim darda olana ferahlık versinBende şöyle hüngür hüngür ağlasam belki rahatlarim
Karpuz muAmaaan yatma dur daha karpuz kesecez
Evet canım bastı bugün beni aminn kuzum.İnsanı sıkıntı basıyor değil mi? Rabbim darda olana ferahlık versin ❤
Senin tahminin güçlüdür bilirsin bilirsinnnnnnacaba bize ne yapacaksın
Amin canım ❤
Bende bugün sayla sümük ağladım. Bebe bi yandan ağlar, ben bi yandan
bıyır gülooomKarpuz mu
Sağolasin canimbıyır gülooom
Amaaan yatma dur daha karpuz kesecez
Sende bizi hep sahte emojiler ile kandırıyorsun haaa, banada maket pasta yedirdinbıyır gülooom
Benimki orta olsun canımBen bi kahve yapayım