En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Oh keyfiniz bol olsun kuzum op benim için anneni
Bende kahve içtim şimdi☺ birazdan kızı almaya gidicem okuldan.

Şaka maka bugün 3 günü geçti okulun, alışabildiler mi

Bende gözüme dipliner yaptırmak istiyorum da uyuşturup yapıyorlar diye korkudan yaptiramiyorum

Bende gözüme dipliner yaptırmak istiyorum da uyuşturup yapıyorlar diye korkudan yaptiramiyorum
Benimkiler bugün kendi kafalarına göre okuldan çıkıp gelmişler

Dün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana

Dün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana
Neguzel yiaaa

Benimki de bugün bir bacak cikarttirdi ise gitmesine 2 saat kala önce hasladim sonra kozarttim Erol taş gibi yedi

Öyle valla alıştı benimki saat gelene kadar başımın etini yiyor hadi gidelim hadi gidelim okula diye
İnşallah böyle devam eder ama küçük kız ağlıyor hep bende gidicem diye ablasının peşinden susturmak için hergun bir markete giriyoruz

Aynen canım
Ben o şekilde tavuk ve ciğer yapıyorum bayılıyorlar

InsAllah böyle devam eder, ben pek sevmezdim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…