- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Başladı herhalde sizin yoğunluk okul muhabbetleri miKukrim telefondayım.Bir yandan whatsaap bir yandan burası ancak yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladı herhalde sizin yoğunluk okul muhabbetleri miKukrim telefondayım.Bir yandan whatsaap bir yandan burası ancak yazıyorum
Aynen@Blue_Perii uğraşsın o zaman
Yok arkadaş gruplarımBaşladı herhalde sizin yoğunluk okul muhabbetleri mi
Oh keyfiniz bol olsun kuzum op benim için anneni
Bende kahve içtim şimdi☺ birazdan kızı almaya gidicem okuldan.
Benim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibi
doktor çizik atip kanatmam lazım üst zar yirtilmis dedi su toplamis minicik orda bende korkumdan yaptırmadım ayakta hemen muayene esnasında yapacak mış basit bişey dedi ://
Yok olmadıNevreste abla benim tarifi hiç soran oldu mu bilen var mı yani
Benimkiler bugün kendi kafalarına göre okuldan çıkıp gelmişler
Şaka maka bugün 3 günü geçti okulun, alışabildiler mi
Bende gözüme dipliner yaptırmak istiyorum da uyuşturup yapıyorlar diye korkudan yaptiramiyorum
Sonunculuk garanti yaniYok olmadı
Dün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti banaSende dahilsin
Ben olmuştumDaha önce 1. Olmayan herkes uğraşsın,
Bak canansu' nun tarifte öyle ama bir yapmış gelirse görürsünSonunculuk garanti yani
Pattisli etli çorbamı bulsun ne buldun kimse sormamışNevreste abla benim tarifi hiç soran oldu mu bilen var mı yani
Neguzel yiaaaDün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana
Öyle valla alıştı benimki saat gelene kadar başımın etini yiyor hadi gidelim hadi gidelim okula diye
Şaka maka bugün 3 günü geçti okulun, alışabildiler mi
Ben böyleyim yivriiimmm kimse tahmin bile edemezPattisli etli çorbamı bulsun ne buldun kimse sormamış
Aynen canımDün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana
Bak canansu' nun tarifte öyle ama bir yapmış gelirse görürsün
InsAllah böyle devam eder, ben pek sevmezdim deÖyle valla alıştı benimki saat gelene kadar başımın etini yiyor hadi gidelim hadi gidelim okula diye
İnşallah böyle devam eder ama küçük kız ağlıyor hep bende gidicem diye ablasının peşinden susturmak için hergun bir markete giriyoruz
Cigerlide yapayım biz severiz ciğerAynen canım
Ben o şekilde tavuk ve ciğer yapıyorum bayılıyorlar
Japon usulü lavaş gördün mü abla çok çok ince oluyormuş denemedim amaAynen canım
Ben o şekilde tavuk ve ciğer yapıyorum bayılıyorlar