• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Oh keyfiniz bol olsun kuzum op benim için anneni😘
Bende kahve içtim şimdi☺ birazdan kızı almaya gidicem okuldan.

:KK60::KK60::KK60:
Şaka maka bugün 3 günü geçti okulun, alışabildiler mi :KK45:

Benim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibi
doktor çizik atip kanatmam lazım üst zar yirtilmis dedi su toplamis minicik orda bende korkumdan yaptırmadım ayakta hemen muayene esnasında yapacak mış basit bişey dedi ://

Bende gözüme dipliner yaptırmak istiyorum da uyuşturup yapıyorlar diye korkudan yaptiramiyorum 😕

Bende gözüme dipliner yaptırmak istiyorum da uyuşturup yapıyorlar diye korkudan yaptiramiyorum 😕
Benimkiler bugün kendi kafalarına göre okuldan çıkıp gelmişler :olamaz:

Dün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi 😍cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana 😍

Dün eşim dediki hayatımda yediğim en güzel tantuni idi 😍cocuklarimda çok beğendi bitirdiler durumlerin hepsini onların birincisi oldum ya o da yetti bana 😍
Neguzel yiaaa :KK68:

Benimki de bugün bir bacak cikarttirdi ise gitmesine 2 saat kala önce hasladim sonra kozarttim Erol taş gibi yedi :D

Öyle valla alıştı benimki saat gelene kadar başımın etini yiyor hadi gidelim hadi gidelim okula diye 😁
İnşallah böyle devam eder ama küçük kız ağlıyor hep bende gidicem diye ablasının peşinden susturmak için hergun bir markete giriyoruz 😁

Aynen canım 😍
Ben o şekilde tavuk ve ciğer yapıyorum bayılıyorlar😋

Öyle valla alıştı benimki saat gelene kadar başımın etini yiyor hadi gidelim hadi gidelim okula diye 😁
İnşallah böyle devam eder ama küçük kız ağlıyor hep bende gidicem diye ablasının peşinden susturmak için hergun bir markete giriyoruz 😁
InsAllah böyle devam eder, ben pek sevmezdim de :D

Back