- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.276
- 698
Bu ara tariflere sardımAynen incecik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara tariflere sardımAynen incecik
Evet olacak ikisi bambaşkaSende tarif bulamadım diyorsan yandık
Bişey aklıma geldi yaprak döner yapıldı ya ayrıca İskender yapan da olacak mı
İnstagramda gördüm.Bu ara tariflere sardım
Anladım abla bakalım kim şanslı kişi :))Evet olacak ikisi bambaşka
Yahni candır yapın nevros, beni Kukrim yoldan çıkardı yoksa yahni yapacaktımBende bulamadım ama 2 kişi tarif arıyor.
Bulamadık.
Bende yout..... Bir tarif ararken rast geldim :))İnstagramda gördüm.
Yahni candır yapın nevros, beni Kukrim yoldan çıkardı yoksa yahni yapacaktım
Senin tarifin güzel ortiYahni candır yapın nevros, beni Kukrim yoldan çıkardı yoksa yahni yapacaktım
Çok sevmiyorum ondan yapmayı düşünmedim:)Yahni candır yapın nevros, beni Kukrim yoldan çıkardı yoksa yahni yapacaktım
Bende taze fasulye var gel yiyelimSenin tarifin güzel orti
Ama bende severim yani yahniyide
Ay karnım acikti bak fazla yemek muhabbeti yapmak yaramıyor bana
Oda fena gelecek haberiniz olsunAnladım abla bakalım kim şanslı kişi :))
Aa ben severim şöyle küçük patatesli arpacık soğanlı güzel etli bir yahniiÇok sevmiyorum ondan yapmayı düşünmedim:)
Bende taze fasulye yaptım:)Bende taze fasulye var gel yiyelim
Bende barbunya yaptım birde pilav yapacagimBende taze fasulye var gel yiyelim
Yani severim ama bu tarifler arasında yüzüne bile bakmam:)Aa ben severim şöyle küçük patatesli arpacık soğanlı güzel etli bir yahnii
Yarın yapayım tarifimi de çıksın aradan benimde karnım açıktı şimdi tantuni dürüm veren olsada yesekSenin tarifin güzel orti
Ama bende severim yani yahniyide
Ay karnım acikti bak fazla yemek muhabbeti yapmak yaramıyor bana
Kaç fırın ekmek yemem lazım acep kaçıncı yarısmamda olcam acaba yada olabilecekmiyim sorular sorularbirde bana hava mi atıyonBlue_Peri uğraşsın o zaman
Gelde yapak beraber yiyekYarın yapayım tarifimi de çıksın aradan benimde karnım açıktı şimdi tantuni dürüm veren olsada yesek
Çok hava atar kendisi benden duymuş olma.ama öyle huyları varKaç fırın ekmek yemem lazım acep kaçıncı yarısmamda olcam acaba yada olabilecekmiyim sorular sorularbirde bana hava mi atıyon