• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Aynen canım zaten gebe ben dediydim bu hali ile hiç ugrasmasin yarışmalarla belki doğumdan sonra yaşına gelince falan gelsin aramiza :KK76:
Demi biz bir aşçı unvanı alalım sonra gelsin :D

Iyiyim şükür ortim, analı kızlı çay keyfi yapıyoruz 🤗 Sen ne yapıyorsun 😘
Oh keyfiniz bol olsun kuzum op benim için anneni😘
Bende kahve içtim şimdi☺️ birazdan kızı almaya gidicem okuldan.

Şuana kadar mi?
Benim çıktım biraz hassas, şimdiye kadar lens bile takamadim alerji yapıyor.
Benim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibi
doktor çizik atip kanatmam lazım üst zar yirtilmis dedi su toplamis minicik orda bende korkumdan yaptırmadım ayakta hemen muayene esnasında yapacak mış basit bişey dedi ://

Benim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibi
doktor çizik atip kanatmam lazım üst zar yirtilmis dedi su toplamis minicik orda bende korkumdan yaptırmadım ayakta hemen muayene esnasında yapacak mış basit bişey dedi ://
Göz işlemleri acitmiyir kuzu benim arkadaş yaptırdı birşeyler hiç acıdı falan demedi ama tabi bilemem seninki nasıl olur🙄

Göz işlemleri acitmiyir kuzu benim arkadaş yaptırdı birşeyler hiç acıdı falan demedi ama tabi bilemem seninki nasıl olur🙄
Göz bu yani tekrardan çıkmıyor 🙄 tırstım şuan en azından görüyor yani 😂

Back