- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.269
- 698
Yani ne gerek var Kirmizi pabuc yapamam belki dedi çok üzüldüm ben mesela kıyamam zora sokmayın kendiniziFazla ugrasmasada olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ne gerek var Kirmizi pabuc yapamam belki dedi çok üzüldüm ben mesela kıyamam zora sokmayın kendiniziFazla ugrasmasada olur canım
Aynen canım zaten gebe ben dediydim bu hali ile hiç ugrasmasin yarışmalarla belki doğumdan sonra yaşına gelince falan gelsin aramizaYani ne gerek var Kirmizi pabuc yapamam belki dedi çok üzüldüm ben mesela kıyamam zora sokmayın kendinizi
Şuana kadar mi?
Demi biz bir aşçı unvanı alalım sonra gelsinAynen canım zaten gebe ben dediydim bu hali ile hiç ugrasmasin yarışmalarla belki doğumdan sonra yaşına gelince falan gelsin aramiza
AynenDemi biz bir aşçı unvanı alalım sonra gelsin
Uğraşsın birazFazla ugrasmasada olur canım
Iyiyim şükür ortim, analı kızlı çay keyfi yapıyoruz Sen ne yapıyorsun
Oh keyfiniz bol olsun kuzum op benim için anneniIyiyim şükür ortim, analı kızlı çay keyfi yapıyoruz Sen ne yapıyorsun
Benim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibiŞuana kadar mi?
Benim çıktım biraz hassas, şimdiye kadar lens bile takamadim alerji yapıyor.
Bende beni görmedin diye trip yaptiydimUğraşsın biraz
Daha önce 1. Olmayan herkes uğraşsın,Bende beni görmedin diye trip yaptiydim
Uğraşsın mi tamam sen öyle diyorsan uğraşsın
Göz işlemleri acitmiyir kuzu benim arkadaş yaptırdı birşeyler hiç acıdı falan demedi ama tabi bilemem seninki nasıl olurBenim gözümde su damlası gibi bir kabarıklık var beyazinda bazen göz açıp kapatırken gozume batıyor gibi
doktor çizik atip kanatmam lazım üst zar yirtilmis dedi su toplamis minicik orda bende korkumdan yaptırmadım ayakta hemen muayene esnasında yapacak mış basit bişey dedi ://
Daha önce 1. Olmayan herkes uğraşsın,
Sen uğraşma
Doğru haklisin canımDaha önce 1. Olmayan herkes uğraşsın,
Göz bu yani tekrardan çıkmıyor tırstım şuan en azından görüyor yaniGöz işlemleri acitmiyir kuzu benim arkadaş yaptırdı birşeyler hiç acıdı falan demedi ama tabi bilemem seninki nasıl olur
Sende dahilsinDoğru haklisin canım