- 8 Haziran 2013
- 57.075
- 151.589
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırdım bu kadar beklemiyordum.Neymiş tarifin önemi yokmuş.İstersek tarifi konuşturabilirmişizŞüphem yok zaten
Bugün kontrole gittim doktorum istersen lazer yapalım dedi çok kararsız kaldım, gozluksuz kendime alışayım deneyeyim dedim yok yaptiramayacagimGözlük gitti mi ne yaptın
canansu geliyor gümbür gümbürŞaşırdım bu kadar beklemiyordum.Neymiş tarifin önemi yokmuş.İstersek tarifi konuşturabilirmişiz
Hayırdır kuzumCanım o kadar sıkkın ki bugün gidip kendime bir paket alayım diyordum benim oğlanlar erkenden çıktı geldi
Gözlüksüz neden alisamazsin ki daha rahat edersin benceBugün kontrole gittim doktorum istersen lazer yapalım dedi çok kararsız kaldım, gozluksuz kendime alışayım deneyeyim dedim yok yaptiramayacagim
Bilmiyorim icim sıkkın sebep de yok oluyor bazen bana ://Hayırdır kuzum
Yaptır canım alışırsınBugün kontrole gittim doktorum istersen lazer yapalım dedi çok kararsız kaldım, gozluksuz kendime alışayım deneyeyim dedim yok yaptiramayacagim
Bende öyleyim biraz içimden ağlamak geliyorBilmiyorim icim sıkkın sebep de yok oluyor bazen bana ://
Aynen, ne tarifler alıyoruz. İlgi göremiyor, basit tariflerle harika sunumların birleşmesi olay oluyorŞaşırdım bu kadar beklemiyordum.Neymiş tarifin önemi yokmuş.İstersek tarifi konuşturabilirmişiz
Ağlamak değil bemikki de böyle bişey olacakmış gibiBende öyleyim biraz içimden ağlamak geliyor
Hayırlar duyursun Rabbim inşallahAğlamak değil bemikki de böyle bişey olacakmış gibi
Allah ferahlık versin inşallah
Eşimde kucikken gözlük takmis ondan mı acep
Gözlüksüz neden alisamazsin ki daha rahat edersin bence
Aslında tarifin çok güzel sunumu halledersen çok iyi olacakAynen, ne tarifler alıyoruz. İlgi göremiyor, basit tariflerle harika sunumların birleşmesi olay oluyor
Bende şu sunumu başarabilsem
Kötüyü çağırmaAğlamak değil bemikki de böyle bişey olacakmış gibi
Allah ferahlık versin inşallah
Fazla ugrasmasada olur canımAslında tarifin çok güzel sunumu halledersen çok iyi olacak
Gece üstünü de örtüyor musunOlabilir bilemiyorum
Gözlüğüm evlâdım olmuş