- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.269
- 698
Ohhh masallha sağol pek iyi geldi silkelenip kalkacagim bunun üzerineBi şey olmaz evelallah gel sanada ikram edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh masallha sağol pek iyi geldi silkelenip kalkacagim bunun üzerineBi şey olmaz evelallah gel sanada ikram edeyim
Bak sana ne aldımOhhh masallha sağol pek iyi geldi silkelenip kalkacagim bunun üzerine
Özelden atsana diyecektim tam dün unuttun diye kallpler birBak sana ne aldım
Eki Görüntüle 2306436
Kız valla ben dün cvp verdinmi görmedim di şimdi atam didim ne ediyim burdan sileyimmi amma söz vermiştim biara ya size alcam diyeÖzelden atsana diyecektim tam dün unuttun diye kallpler bir
Silme kalsın cKız valla ben dün cvp verdinmi görmedim di şimdi atam didim ne ediyim burdan sileyimmi amma söz vermiştim biara ya size alcam diye
Bak baaak hertürlü yerim diyosunKaşığın ucunda tutar bir güzel ayiklarim dikenleri sonra yemeye devam
Neyse silmiyim sözümü tuttum aldım görün bakınSilme kalsın c
Ben böyle almak olacaksa sırf pirlantali alayım sana en havalisindanNeyse silmiyim sözümü tuttum aldım görün bakın
Alll oda yeter ne edek gücümüz sanalda yetiyor aldımmı aldımBen böyle almak olacaksa sırf pirlantali alayım sana en havalisindan
Kk gibi kapıma gönderseneAlll oda yeter ne edek gücümüz sanalda yetiyor aldımmı aldım
Acık adresini ver göndereyimKk gibi kapıma göndersene
Nevo da varAcık adresini ver göndereyim
Napim nevodakini sen vercen ah ahh nevoda bi adresim bile yokk duy ey KK niye yokkkk niyeeeNevo da var
Yapamazsan haber ver canımİnşallah yapabilirim abla ama bu sefer yapamama ihtimalim de var
Nevo bakmaz ki sildi gittiNevo da var
ya bana bişey olursa nerden bulacaksın beni hiç mi merak etmeyeceksinNevo bakmaz ki sildi gitti
Kazan seninde olsunNapim nevodakini sen vercen ah ahh nevoda bi adresim bile yokk duy ey KK niye yokkkk niyeee
Bir paket ne alıyorsunCanım o kadar sıkkın ki bugün gidip kendime bir paket alayım diyordum benim oğlanlar erkenden çıktı geldi