- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu dusunebilmek bile bir ayrıcalıkÇok basit bir düşünce
En fazla kaç tane hesap alabilirsin birinci olmak için değil mi yani
Gittim şimdi keklere ,baktım oylamada Cupcakeden sonrası diskalifiye edilmiştir yazıyordu,görsellere baktım cupcakeden sonra senin kek geliyordu bir an afalladımKek tarifleri sanırım
Benim ilk katıldığım yarışmaydı
Sen bana yaşlı mı dedinseneler ilerliyor malum, artık olacak o kadar
10 dan az oy alınca insana koyuyor,3 kere falan başıma geldiği için demiyorum,gerçek bakÇok basit bir düşünce
En fazla kaç tane hesap alabilirsin birinci olmak için değil mi yani
Bence de madalyanın ayrı bir havası vardı,doyamadım madalyamateşekkür ederim dün baktım aşçı yardimcisi diyollaaaa bana
Madalya daha iyidi
Bende begenmedim hiç havamız yokBence de madalyanın ayrı bir havası vardı,doyamadım madalyama
Gittim şimdi keklere ,baktım oylamada Cupcakeden sonrası diskalifiye edilmiştir yazıyordu,görsellere baktım cupcakeden sonra senin kek geliyordu bir an afalladım
Meğer resmini de şutlamış Kazen
Ben de özledim miniğim Nasılsın?Özledim Jenna16
Aaa kim demiş öyle, sen çıtır çerezsin yanlış anladınSen bana yaşlı mı dedin
Sen yaşlı mı dedin bana
Sen dedin bana yaşlı mı
Bana sen yaşlı mı dedin
Yaşlı dedin bana
Doğru mu anladım uleyn Eki Görüntüle 2306324
10 dan az oy alınca insana koyuyor,3 kere falan başıma geldiği için demiyorum,gerçek bak
Şükür çocuklar okula gitti kızla didisiyoruz aşağı inmek isitor abiler olmayınca canı sıkıldıBen de özledim miniğim Nasılsın?
Yeşil elmalar da gitti,o kadar da sigara biraktim alayim cabuk diyeBende begenmedim hiç havamız yok
Çizgi filmle kanmıyor mu ?Şükür çocuklar okula gitti kızla didisiyoruz aşağı inmek isitor abiler olmayınca canı sıkıldı
Güle güle canım:)Ben kaçıyorum kızlar
Görüşürüz.Ben kaçıyorum kızlar
Yeşil elmalar da gitti,o kadar da sigara biraktim alayim cabuk diye
En fazla 15 dakika sonra bana sarıyor yine telefinu veriyor şarjı bitiyor bak diyor çok bilmişÇizgi filmle kanmıyor mu ?