- 24 Eylül 2018
- 98.436
- 294.895
- 698
Biz ne saftık,ne verseler yerdik,ne deseler yapardık Şimdekiler çok tehlikeli
En fazla 15 dakika sonra bana sarıyor yine telefinu veriyor şarjı bitiyor bak diyor çok bilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ne saftık,ne verseler yerdik,ne deseler yapardık Şimdekiler çok tehlikeli
En fazla 15 dakika sonra bana sarıyor yine telefinu veriyor şarjı bitiyor bak diyor çok bilmiş
Çok ince hesap bile yapıyor valla hepsi ben geç uyanıyorum o hesaplara büyük gene yapmıyor da ortanca ile kucik herseyin büyüğünü fazlasını kendilerine seçiyorBiz ne saftık,ne verseler yerdik,ne deseler yapardık Şimdekiler çok tehlikeli
Eyvah işin iş deseneÇok ince hesap bile yapıyor valla hepsi ben geç uyanıyorum o hesaplara büyük gene yapmıyor da ortanca ile kucik herseyin büyüğünü fazlasını kendilerine seçiyor
Aynen öyle cakallarla dansEyvah işin iş desene
Allah kolaylık versinAynen öyle cakallarla dans
Günaydın ablacim nasıl.oldu düzeldi mi annen insallah
İnşallah yapabilirim abla ama bu sefer yapamama ihtimalim de varDaha vaktimiz var:)
Günaydın ablacim sevindim daha iyi insallah dimiGünaydınlar,evde şimdi abim yanında kalıyor.
Günaydın abla geçmiş olsunGünaydınlar,evde şimdi abim yanında kalıyor.
Günaydın ablacim sevindim daha iyi insallah dimi
Günaydın abla geçmiş olsun
Üzme tatlı canınıİnşallah yapabilirim abla ama bu sefer yapamama ihtimalim de var
Pek bi sevindinÜzme tatlı canını
Evet çok şeker ama ya sura iskenderli de öyle çok tatlı gözüküyor kızları :))BirTutamMutluluk20 hemşerisi mi?
Yok canım ne sevinmesi gözlerim şişti ağlamaktan söylediğinden beri oturdum ağlıyorumPek bi sevindin
Çok içme dokanır
Bi şey olmaz evelallah gel sanada ikram edeyimÇok içme dokanır