En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çocuklar büyüyünce geri toparlıyorlar:)
Bende öyle düşünüyorum eşim eskisine göre daha ilgili önceden birbirimizin yüzüne bile bakmıyordik kavgadan

Bizde öyleyiz, didişmekten fırsat yok
Biz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariç

Yaşlandıkça kıymetimizi anlıyorlar:)
Bak bu kesin bende bunu annesine dönüp benim kahrimi minik den başka kimse çekmiyor deyince daha iyi anladım :))

Bence bu defa da anne çocuklara odaklaninca, ilgisiz kaldıkları için öyle oluyordur ☺
Hayır onun dışında çocuklardan çekiniyorlar ve onlara örnek olmak için,psikolojilerinde sorun olmaması için dikkat etmeye başlıyorlar:)
Tren bazen kaçmış oluyor ama toparlanabilir:)

Aynen öyle:)
Umarım siz çok beklemezsiniz:)
Benim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyor
Biz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariç
Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmaz

Benim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyor

Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmaz
Benimki 46 yaşında hala çocuk gibi:)Ama tripler artık benden sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…