En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aynen ben de giyemiyorumBazen kıyafete uysun diye giyiyorum.Hatta ayakkabıya uygun kıyafet ayarlıyorum.Her yerde olmuyor
Ben aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydin ev içinde zaten giyemiyorm babet daha güzel oluyor dışarda da iki bebeyle ayağımı kirarim kesin ah ah genclikteydi hersey

Canım merhaba kıyma ile yapılacak tarifleri kabul etmedik:)Ayrıca bazı arkadaşlar tariflerini bildirdi.Son hafta bile yapacağız dediler ama yapmadılar:)Yoksa yapılmasaydı ve uygun olsaydı mutlaka sana verirdim:)
Yeni kategoriye bekliyorum:)

Kollarımı sıvadım yeni kategoriyi bekliyorum o zaman

Ben aldım o kadar cokki topuklu ayakkabı bot vs ama sor kaç kere giydin ev içinde zaten giyemiyorm babet daha güzel oluyor dışarda da iki bebeyle ayağımı kirarim kesin ah ah genclikteydi hersey
Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorumEv içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedimHangi akla hizmet aldıysam

Ya sen daha gençsin benden geçti ben sadece özel günlerde giyiyorumEv içinde var.Hatta birini aldım 1 sefer dahi giymedimHangi akla hizmet aldıysam
Sadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…