En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Herkes alıngan olmuş dediğin gibi
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız

Hanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım

Allah bizede 40'ları 55'leri göstermeyi nasip etsin...
Her yaşın bir güzelliği var abla

Hanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım
Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyor

Ole tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)
Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın

Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın
Yuksekte gozum yok nevos.. 2. Liklede mutluyum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…