- Emoji Skoru
- 16.026
- Puanlar
- 498
Beni de sevinNoluyo beaaa:) birileri kiskaniyo mu:)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de sevinNoluyo beaaa:) birileri kiskaniyo mu:)
Yaşla değil ki erken menepoz denen birşey de varSenin de yaşın bize yakın![]()
Biz de birbirimizi sevelim onlar kıskansın az daDur kız kıpraşma
![]()
Ablam ya bi gun beni ovecegin aklima gelmezdii:)) tesekkur ederimYeniden hepinizin emeğine sağlık, her bir tarif çok güzeldi, herşeyden önemlisi bizlere değer verip yarışmaya katılmak için zaman ve emeğinizi kattınız, sevgiyle yaptığınız bu birbirinden güzel yemekler için elleriniz dert görmesin
Ben oyumu verdim, prensip olarak yemekten zevk aldığım tariflere oy veririm, bu yarışmada da öyle yaptım, 3 tarif arasında kaldım, oyumu verince söylerim demiştim, @minik meleklerimtontriko ve
yasminsay 'ın tarifleri arasında gidip geldim,
yasminsay ağır bastı.
Umarım hepinizi daha da fazla katılımcıyla yeni bir yarışmada güzel tariflerinizle görmek nasip olur
Teşekkür ediyorum ablacımYeniden hepinizin emeğine sağlık, her bir tarif çok güzeldi, herşeyden önemlisi bizlere değer verip yarışmaya katılmak için zaman ve emeğinizi kattınız, sevgiyle yaptığınız bu birbirinden güzel yemekler için elleriniz dert görmesin
Ben oyumu verdim, prensip olarak yemekten zevk aldığım tariflere oy veririm, bu yarışmada da öyle yaptım, 3 tarif arasında kaldım, oyumu verince söylerim demiştim, @minik meleklerimtontriko ve
yasminsay 'ın tarifleri arasında gidip geldim,
yasminsay ağır bastı.
Umarım hepinizi daha da fazla katılımcıyla yeni bir yarışmada güzel tariflerinizle görmek nasip olur
Ablam ya bi gun beni ovecegin aklima gelmezdii:)) tesekkur ederim
Biz de birbirimizi sevelim onlar kıskansın az da![]()
Aaaa aşk olsunAblam ya bi gun beni ovecegin aklima gelmezdii:)) tesekkur ederim
Seni sevmediği için mi banladığını düşünüyordun? Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuşAblam ya bi gun beni ovecegin aklima gelmezdii:)) tesekkur ederim
Yavvvv konuyu nerelere getirdinizYaşla değil ki erken menepoz denen birşey de varBelki sizden önce girerim
![]()
Benim seni yerden yere vurduğum gibi miSeni sevmediği için mi banladığını düşünüyordun? Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuşHep sevdiğinden atıyor seni siteden
![]()
Seni sevmediği için mi banladığını düşünüyordun? Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuşHep sevdiğinden atıyor seni siteden
![]()
Yavvvv konuyu nerelere getirdiniz![]()
Niye sahte olsunOnların ki sahte sevgi
Sevelim güzelleşelim![]()
Susayım en iyisiHerkes alıngan olmuş dediğin gibi![]()
Bilmem mi can ablam :)) seni gormek guzel :))Aaaa aşk olsunseverim de överim de ama her zaman dile getirmem, sitede eli maşalı geziyorum ki hepinize ayar çekeyim
![]()