- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.813
- 598
Burada 40 yaş ve üstü kadınları hor görüyorlar zaten![]()
Ay olur mu öyle şey...
Durduramadığımız tek şey zaman:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada 40 yaş ve üstü kadınları hor görüyorlar zaten![]()
Nefes almamıza bile olabiliyorNeye alınıyorlar :)
Sigara içiyorsan bırak, içmiyorsan başla sonra bırak yeşil elma versinlerBaykuşlar da göç etti bu havada baykuş mu kalır
![]()
Niye zor ulaşacağım sebebini söylesene![]()
Gelinimizin bebek mevlütlü vardı canm 100 kişiye yakin onu agirladik
Tabi geçen kategori bu kadar oy almadın:)Sahi isimleri nasil kopyaliyonuz: ( beceremedim ben : (
Ama bizi ihmal ediyorsun.Bizimle hiç ilgilenmiyorsun.Hep BDV hep BDV
Demiyorsun gideyim ne yapmışlar bakayım
Son gün yada bittikten sonra geliyorsun.
Aman ben de ne dertliymişim
![]()
Yok artıkNefes almamıza bile olabiliyor![]()
Ama ben 1. olmak için katılmıyorum:)ee şimdi ne yapsınlar. Iki tane madalya var verilecek. Sonra hepsi bir ağır gelir
Ne bilim. Seni bidaha yemek yapmaz diye oy vermiyor olabilirler![]()
Evet sen bana kafanda var diyeceksin, bende kibar kibar boncuğum mu diyeceğimBana mı çemkirecektin![]()
Nasil guzel olur yardimci olursan: (Tabi geçen kategori bu kadar oy almadın:)
Canım kopyalayıp tek tek etiketlemen lazım:)
Yardım edeyim mi:)
Burada uslusun niye gelsin:)Mune belki beni takip ederde bdv dan buraya gelir dedim ama olmadi: (
Banla gitsin Mune ablaEditör 40 yaş diyerek bana laf çarpıyor, kesinlikle baskı görüyorum şikayetçiyim![]()
Ya ortalığı niye karıştırıyorsun ben öyle demedimEvet sen bana kafanda var diyeceksin, bende kibar kibar boncuğum mu diyeceğim![]()
Aa siz iki saattir beni mi konusuyonuz:)) aguhshaEvet sen bana kafanda var diyeceksin, bende kibar kibar boncuğum mu diyeceğim![]()
Tamam birazdan geliyor:)Nasil guzel olur yardimci olursan: (
Açıklamanı görmedim ne demek istemiştin?Ya ortalığı niye karıştırıyorsun ben öyle demedim![]()