- 22 Temmuz 2017
- 44.791
- 132.567
- 598
Bende doktor koca yok, ne edeyim.Burası da akşam saatleri çok kalabalık oluyor. Öğlen gittin, gittin :)
Bende grip olunca bir ay üstümden gitmez
Cananin mix karışım olsaydı, fayda ederdibaksana iyileşti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doktor koca yok, ne edeyim.Burası da akşam saatleri çok kalabalık oluyor. Öğlen gittin, gittin :)
Bende grip olunca bir ay üstümden gitmez
Cananin mix karışım olsaydı, fayda ederdibaksana iyileşti
![]()
Sapanca da kız kulesi vardı da kocan mı götürmedi?Kebapçıda ne kadar romantik olunursa artık.![]()
Pazartesi sabah saat 5 de ilk sıra numarasını alayımBu sıralar sabah erken kalk :)Kazen konuyu açar açmaz yazarsın![]()
Kalır merak etme:)Kapış kapış kapılacak
Bana birşey kalmaz![]()
Kapıya ayakkabılarını koy sen geri yat.Ben seni ilk sıraya alırımPazartesi sabah saat 5 de ilk sıra numarasını alayımsanki il nüfus müdürlüğünde kuyruğa girmiş gibi hissettim, yada bankada Bekler gibi
![]()
Pazartesi sabah saat 5 de ilk sıra numarasını alayımsanki il nüfus müdürlüğünde kuyruğa girmiş gibi hissettim, yada bankada Bekler gibi
![]()
Ben romantikliği hiç sevmem ki, aksine herif çok romantik.Sapanca da kız kulesi vardı da kocan mı götürmedi?
Gayet günlük romantizm isteğini giderir işte
Bende doktor koca yok, ne edeyim.
Açık canım.bünye ile alakalı. Inşallah geçer. Kombiyi actin mı ?
Maşallah :) Kurutma adamı arada istekli durBen romantikliği hiç sevmem ki, aksine herif çok romantik.![]()
Nasıl yani hava soğuk ve kombiyi mi açtınızAçık canım.
Kapıya ayakkabılarını koy sen geri yat.Ben seni ilk sıraya alırım![]()
Açık canım.
Ben memlekete geldik kardeş keyfisi yapıyorum kanal tedavisi iptal
Romantiklik başka, isteklilik başkaMaşallah :) Kurutma adamı arada istekli dur![]()
Bizim buralar yanıyor, onlar usuyorNasıl yani hava soğuk ve kombiyi mi açtınız![]()
Rahat ol sana tarif mi yokOlmaz., risk alamam
Üşümegeçer inşallah. Baksana kasırga geliyormuş
![]()
Evet Nevoş, burada havalar 10 dereceye kadar düştüNasıl yani hava soğuk ve kombiyi mi açtınız![]()
Keşke eşimde romantik olsaBen romantikliği hiç sevmem ki, aksine herif çok romantik.![]()
Biz burada yanıyoruzEvet Nevoş, burada havalar 10 dereceye kadar düştü![]()
Dün benimki de açalım dedi izin vermedim, tamam biraz soğudu da uzun kolluya geçince üşümüyorsun hele zaten ben kolay kolay üşümem bu haldeNasıl yani hava soğuk ve kombiyi mi açtınız![]()