• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Dün benimki de açalım dedi izin vermedim, tamam biraz soğudu da uzun kolluya geçince üşümüyorsun hele zaten ben kolay kolay üşümem bu halde
O zaman birkaç gün sonra biz de üşümeye başlarız:KK45:

Dün benimki de açalım dedi izin vermedim, tamam biraz soğudu da uzun kolluya geçince üşümüyorsun hele zaten ben kolay kolay üşümem bu halde
En kısıkta açtık mecbur, benim toparlanmam lazım. Tüm gün yatış pozisyonu durumunu sevmiyorum :110:

Haftaya biraz düzelecek diyorlar, sıcaklar baymıştı artık iyi oldu bu hava
Bizim sadece sabahları serin:Oğlumu okula götürdüğüm sıralar serin dönüşte ısınıyor.Öğlen ve sonrası yanıyor:)

Allah muhabbetinizi arttırsin canım, dönünce yaptırırsın. :)

Tarif var da, bende onu yapacak yetenek var mı ? Hangisi daha iyi olur? Kategori ne ? Bilemiyorum:rolleyes:
Sen çok yeteneklisin kesin yaparsın:halay:

En kısıkta açtık mecbur, benim toparlanmam lazım. Tüm gün yatış pozisyonu durumunu sevmiyorum :110:
Allah şifa versin, Sen hastasın canım ihtiyaç duyarsın şimdi ben daha yeni nefes almaya başladım tam benlik hava.

Memlekette yapilacakti doktor bir 20 gün sonraya sıra verdi ://
Allah muhabbetinizi arttırsin canım, dönünce yaptırırsın. :)

Tarif var da, bende onu yapacak yetenek var mı ? Hangisi daha iyi olur? Kategori ne ? Bilemiyorum:rolleyes:[/QUOTE

Back