En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kaç etti o :KK53:

Karı koca hiçbir işi tamamlayamıyoruz resmen :olamaz: Yazık çocuğa bizimle işi var:KK30:
Ben olcaaam ohoo. Hepsi hazırdı:KK53:

Begendiklerini kaydet. Sonra aralarında seçim yaparsın. Hastane için 3 4 takım koy. Olur olmaz kazalar oluyor çünkü:confused:

Ben olcaaam ohoo. Hepsi hazırdı:KK53:

Begendiklerini kaydet. Sonra aralarında seçim yaparsın. Hastane için 3 4 takım koy. Olur olmaz kazalar oluyor çünkü:confused:
Alışveriş için özellikle bu haftaları bekledim. İsimden de vazgeçtim, anlaşma anlaşmadır koysun babası neyi istiyorsa napim:KK12:

Alışveriş için özellikle bu haftaları bekledim. İsimden de vazgeçtim, anlaşma anlaşmadır koysun babası neyi istiyorsa napim:KK12:
Babası mı vercek. Benim oglanin adını da babası verdi. Kardeş olursa sıra bende:KK45:

Babası mı vercek. Benim oglanin adını da babası verdi. Kardeş olursa sıra bende:KK45:
Kız olursa ben, erkek olursa sen koy demek gibi bir hata yaptım :KK51:
Nasip yani ne yapalım kendisi karar versin çok absürt olmadığı sürece karışmayı düşünmüyorum.
Sizin anlaşma daha mantıklıymış

Kız olursa ben, erkek olursa sen koy demek gibi bir hata yaptım :KK51:
Nasip yani ne yapalım kendisi karar versin çok absürt olmadığı sürece karışmayı düşünmüyorum.
Sizin anlaşma daha mantıklıymış
Başta bizim de sizin gibiydi, erkek oldu. Haliyle o koydu. Şimdi kız olsun erkek olsun, sıra bende. Herşeyin hayırlısı. Rabbim Her isteyene nasıp etsin :KK68:

Back