- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Var var çok güzel tarifler varKurabiye olmasın yerken seviyorum da güzel bı tarif yok ://
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var çok güzel tarifler varKurabiye olmasın yerken seviyorum da güzel bı tarif yok ://
Bölümü takibe al canım :)Mutlaka bekliyorum:)Ben kaçar yeni kategoride etiketlerin beni unutmayın ://
Ben kurabiye tarifimden eminim, herkesin denerse seveceği bir tarif. Fakat görünüm gösterişli değil, tutmaz KK hatunlarıgöreceğiz
bence çok alakası var, kurabiye![]()
Kurabiye yapsak milyon tarif varKurabiye olmasın yerken seviyorum da güzel bı tarif yok ://
O kategoride sunum önemli zatenBen kurabiye tarifimden eminim, herkesin denerse seveceği bir tarif. Fakat görünüm gösterişli değil, tutmaz KK hatunları![]()
Ne yapılacağı belli oldumu? Yapabildiğim bişey olursa katılırımYeni kategoriye katılacak mısın?Çok merak ediyorum![]()
Geçmiş olsun canımKulağımda tıpa var gibi halâ, geniz akıntımda bitse rahat edeceğim, sümüklülük hali devam etse de olur.
Pazar fazlaca kalabalıktı, herifim bir daha Sapanca pazarına gitmem diye bilmem kaç bininci kez yeminler etti.
Yemeği dışarıda yedik bu akşam.
Kategorimiz sürpriz oluyor:)Açılınca öğreneceksiniz:)Ne yapılacağı belli oldumu? Yapabildiğim bişey olursa katılırım
Sağolasın ablacımGeçmiş olsun canım
Tamam sen bana tarifi ver, ben yaparım. Yarışma için değil, evde yapcam. Yanlış anlamaBen kurabiye tarifimden eminim, herkesin denerse seveceği bir tarif. Fakat görünüm gösterişli değil, tutmaz KK hatunları![]()
Sadece bize uygun mu, misâl banaKategorimiz sürpriz oluyor:)Açılınca öğreneceksiniz:)
Tamam bana uyarGüzel fikirmişAma senin doğuma daha var önümüzdeki ay yaparız:)
Senin gibi üstada her kategori uygunSadece bize uygun mu, misâl bana![]()
Açılınca karar veririm canımKategorimiz sürpriz oluyor:)Açılınca öğreneceksiniz:)
Tamam sen bana tarifi ver, ben yaparım. Yarışma için değil, evde yapcam. Yanlış anlama![]()
Yasminim tebrik ederim canımSadece bize uygun mu, misâl bana![]()
Tamam canım:)Açılınca karar veririm canım
Totişi yerden yükselen smileySenin gibi üstada her kategori uygun![]()
Teşekkür ederim ablamYasminim tebrik ederim canım
Ben kurabiye den anlamıyorum, kek de öyle. Sevmem fazla. Oyüzden yapmam. Pasta yaparım ama. Yaz mevsimi olacak
Yarışmada da yapabilirsin canım, sorun değil. Başka tariflerimde var![]()