- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598
Dalyan köfteden mi bahsediyorsun canım, rosto ile köfteHee ben kofte olanini yedim siz dana rosto diyorsunuz hemi
Iyi iyi gecin dalganizi buldunuz cahil cuhelayi![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalyan köfteden mi bahsediyorsun canım, rosto ile köfteHee ben kofte olanini yedim siz dana rosto diyorsunuz hemi
Iyi iyi gecin dalganizi buldunuz cahil cuhelayi![]()
![]()
Ne guru ne gurmeyim.. sadece yerimm..Çok şükür öğrendinGurmesin ya anlarsın diyordum
![]()
Hiç öyle değil maşaallahın varSenin içinde beni 10 cebinden çıkaracak ustalık var canım benim
Ama işte öğrensen böyle sıkıntı yaşamazsın:)Git bak biraz sunum nasıl yapılır,et çeşitleri nelerdir?Yarın gel sözlü yapalımNe guru ne gurmeyim.. sadece yerimm..
Aklima ne geldi horoza sormuslar tavuk mu yumurtadan cikar yumurta mi tavuktann.. neyse devami duuuuttttt:)
Peki ablacim ama sunumdan once baska ogrenmem gerekenler var baslayalim.sen varsan ben varim...Ama işte öğrensen böyle sıkıntı yaşamazsın:)Git bak biraz sunum nasıl yapılır,et çeşitleri nelerdir?Yarın gel sözlü yapalım![]()
Ablacım derkenPeki ablacim ama sunumdan once baska ogrenmem gerekenler var baslayalim.sen varsan ben varim...
Benim de sarjim bitiyor gordugunuz uzere.. hani yavruna bazen annecim dersin ya onun gibi canim.skandallik bisi yokk..Ablacım derkenYok ben yokum.Bugünlük yeter çok güldük
![]()
Yok ya ben ne öğreteyim sana sen zaten herşeyi biliyorsunBenim de sarjim bitiyor gordugunuz uzere.. hani yavruna bazen annecim dersin ya onun gibi canim.skandallik bisi yokk..
Neden yoksun hem bak ogrenmeye hevesli bir ogrencin var.. nerden baslamam gerekli misal ogretsen nolurduki?
İşte dana rosto bu, kıyma yasak bu kategoride.Hayirrr yaa dur ekleyebilirsem goruntu eklicemEki Görüntüle 2192328
Rosto mu kofte degil mi o![]()
Afiyet olsun canımTabiki güzel oldu![]()
Eki Görüntüle 2192330
İşte dana rosto bu, kıyma yasak bu kategoride.
İyiyim cancağızım
Kurtardım paçayı
Afiyet olsun canım
Şimdi bunu elalis yapsaydı oyları almıştı
Kısmet sanaymış![]()
Neden gitmek mi istiyorsun
Çok şükür iyiyim bende, su kesintisi başladı yaptın mı hazırlığıİyiyim cancağızımsen nasılsın?
Hadi yine iyisinKurtardım paçayı![]()
Kategoriye bağlıHadi yine iyisinönümüzde ki kategori katilmada şansım artsın
![]()
O kategori için biraz erken:)Kategoriye bağlıkahvaltı sofraları hariç katılırım herhalde
![]()