- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Tereyagindada cevirdim aslinda oyle kurutmadigim icin belli degil orda: (Soyle ablamm.. senin de sunum tabagim guzeldi de eti haslayip koymussun 3 bardak yettimi ona duduklude mi yaptin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tereyagindada cevirdim aslinda oyle kurutmadigim icin belli degil orda: (Soyle ablamm.. senin de sunum tabagim guzeldi de eti haslayip koymussun 3 bardak yettimi ona duduklude mi yaptin:)
Yok degilim gecen biride konyalimisin dedi:)Kız “hacı” demişsin, Sakaryalı mısın?
Buralıysan, iyileştiğimde buluşalım![]()
Evet, sende bana dese çeker giderim durmam demiştinSelam olsun okuyorsa... he evett aynen oyleydi hatta beni kovduydusonra sana demedim cantama dedim deyip kivirdiydi
hatirladin mi?
Selam olsun okuyorsa... he evett aynen oyleydi hatta beni kovduydusonra sana demedim cantama dedim deyip kivirdiydi
hatirladin mi?
Haşlama gibi duruyor, benimde dikkatimi çektiTereyagindada cevirdim aslinda oyle kurutmadigim icin belli degil orda: (
Yok degilim gecen biride konyalimisin dedi:)
Ahahaha ben de iyi kivirmisim simdi:))Evet, sende bana dese çeker giderim durmam demiştin![]()
Ahahaha ben de iyi kivirmisim simdi:))
Evet aynen... etli menude uyusamadilar galiba hemi.. senin gozden kacmaz soyle hadi canancimKuzenim yazdı derdi işine gelmediğinde...
Rosto mu kofte degil mi oşimdi olsa idi, rosto yapacaktı
![]()
Yemek bilgine hayran bırakıyorsunRosto mu kofte degil mi o![]()
Evet aynen... etli menude uyusamadilar galiba hemi.. senin gozden kacmaz soyle hadi canancim![]()
Yemek bilgine hayran bırakıyorsun![]()
Yaa iste annem der ki istesen tekeden sut getirirsinn....Yemek bilgine hayran bırakıyorsun![]()
Rosto kategorimize en uygun tarifti:)Yaa iste annem der ki istesen tekeden sut getirirsinn....
Ya o zmn denmisti ya iste et olacak kiyma da et degil mi muhabbeti... neyse kismett yaa
Hee ben kofte olanini yedim siz dana rosto diyorsunuz hemiRosto kategorimize en uygun tarifti:)
Hatta Elalis'in olduğu için kimseye önermedim :)
Çok şükür öğrendinHee ben kofte olanini yedim siz dana rosto diyorsunuz hemi
Iyi iyi gecin dalganizi buldunuz cahil cuhelayi![]()
![]()
Tabiki güzel olduNasıl oldu![]()
Senin içinde beni 10 cebinden çıkaracak ustalık var canım benimSen usta değilsen biz ne yapalım![]()
Bakk nevooosss..Çok şükür öğrendinGurmesin ya anlarsın diyordum
![]()