- 8 Haziran 2013
- 57.473
- 152.587
- 898
Evet aldım. Tamam proluk verin bari, zaten Yasmin pro, ben garibanım, hediye edin. Bende renkli yazmak istiyorumNeden gitmek mi istiyorsunKazen'in oyunu aldın daha ne istiyorsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aldım. Tamam proluk verin bari, zaten Yasmin pro, ben garibanım, hediye edin. Bende renkli yazmak istiyorumNeden gitmek mi istiyorsunKazen'in oyunu aldın daha ne istiyorsun
![]()
Niye? Peynir zeytin koyacaksın sofraya alt tarafıKategoriye bağlıkahvaltı sofraları hariç katılırım herhalde
![]()
Bazen çok katılanlara hediye veriliyor.Yine olur inşaallahEvet aldım. Tamam proluk verin bari, zaten Yasmin pro, ben garibanım, hediye edin. Bende renkli yazmak istiyorum![]()
Aman eksik kalKategoriye bağlıkahvaltı sofraları hariç katılırım herhalde
![]()
En çok ben katıldım 6 oldu yaa. Dile kolayBazen çok katılanlara hediye veriliyor.Yine olur inşaallah![]()
Geçen yıl böyle birşey olmuştu:)En çok ben katıldım 6 oldu yaa. Dile kolay![]()
Kahvaltı sofraları şaşaalı olur, ben öyle kahvaltı etmem ki.Niye? Peynir zeytin koyacaksın sofraya alt tarafı![]()
Tamam sen editorsun, iki citlat kazeneGeçen yıl böyle birşey olmuştu:)
Ayy sorma canım, ben bugün kesildi sanıyorum, gıdım gıdım kullanıyorum suyuÇok şükür iyiyim bende, su kesintisi başladı yaptın mı hazırlığı![]()
Evet, Elçin almıştı hattaGeçen yıl böyle birşey olmuştu:)
Samimi, gerçekçi olur işteKahvaltı sofraları şaşaalı olur, ben öyle kahvaltı etmem ki.
Dediğin gibi peynir, zeytin, maydanoz, domates, yumurta falan![]()
Aldı da noldu, çekti gittiEvet, Elçin almıştı hatta![]()
Aynen 3-5 kişi almıştı:)Evet, Elçin almıştı hatta![]()
Bizde de durum aynı, suyla ilgili bütün işleri hallettik biraz su da aldık kenara, inşallah yeter 30 saat sitede 1740 daire varAyy sorma canım, ben bugün kesildi sanıyorum, gıdım gıdım kullanıyorum suyubinada su deposu varmış ama 30saatlik kesintiye yetmez herhalde. Biz dünden doldurduk şişeleri
Siz ne durumdasınız?
Elçin hem çalışıyor hemde okuyor artık, fırsatı olunca geliyor bugün uğradığı gibiAldı da noldu, çekti gitti![]()
Çilekli puding yaptı kazandı yeterElçin hem çalışıyor hemde okuyor artık, fırsatı olunca geliyor bugün uğradığı gibibir bu kategoriye katılamadı
![]()
He haslama:)) kazen istediydi ya, yanina cucuk sogan koymayi unutmusum:))Haşlama gibi duruyor, benimde dikkatimi çekti![]()
Bak kadıncağız beyran yaptı beyran. 12 saat cebelleşti, bakır sahan aldı sunum için 10 gün onu bekledi.Çilekli puding yaptı kazandı yeter![]()
Ayy benim aklıma hiç gelmemişti tesislerBizde de durum aynı, suyla ilgili bütün işleri hallettik biraz su da aldık kenara, inşallah yeter 30 saat sitede 1740 daire var
Sosyal tesisi kapatmayı akıl ederler inşallah![]()
Tüh koysaydın, kesin oyu sanaydıHe haslama:)) kazen istediydi ya, yanina cucuk sogan koymayi unutmusum:))
Bak kadıncağız beyran yaptı beyran. 12 saat cebelleşti, bakır sahan aldı sunum için 10 gün onu bekledi.
Çilenkli puding içinde günlerce çilek aradı
Keki için de çilek aradı kaç gün, gitti kilosu 40₺ dan buldu aldı
Çok uğraştı, nasip çilenkli pudingeymiş![]()