En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin, Rabbim korusun canım. Inşallah sağ salim bitirir, istediğiniz yere gidersiniz.
İnşallah canım benim çok tatlısın teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

Evet bende o yüzden kendim yapmak istiyorum ay heyecanla yaptım zaten
Ben de uğraşmıştım baya yapa yapa tutturuyorsun elin alışır sonrasında zaten bebek olunca başladım market yoğurtları yavan geliyor tadı artık alıştık ev yoğurduna sağlıklı probiyotik bende şöyle yapıyorum aynen
Sütü kaynamaya başlayınca bi 5dk daha kısık ateşte kaynatıyorum ve soğumaya bırakıyorum. Parmağım 10 saniye kadar içinde durabilecek sıcaklıkta iken yoğurdu sütle karıştırıp üzerine havlu kapatıyorum yazın çok sarmıyorum sıcak oluyor diye kapak kapatmadan buhardan nemlenip sulanmasın diye. Yine kapağı havlu varken de kapatılabilir tabi ki. 4-5 saat sonra yine havluyla birlikte dolaba koyup bir gün bekletiyorum kıvamı çok güzel oluyor. Ayrıca mayamı da dondurucuya koyuyorum elimin altında bulunuyor ekşimeden. Dondurucudan çıkarınca tülbente koyup eridikçe oluşan su süzülüyor ve maya süzme yoğurt gibi oluyor. Hem mayan taze hemde lezzetli yoğurtlar elde ediyoruz

Aaaa şahane bilgi çok teşekkür ediyorum o buzluk meselesi böylelikle sürekli elimizin altında mayamız olur

Çanakkale buram buram maneviyat kokuyor. Gelibolu Şehitlik... Hepsinin ruhu şad olsun. Bir kere gitmiştim, insan çok etkileniyor.
Nasip olursa bizde gezeceğiz turla kadınlar olarak gidiyoruz inşallah :)

Evet evet aynen ya bende koku olmasın diye buzdolabı poşetine geçirecektim
Sonuçları merakla bekliyorum canım Eminim güzel olacak havalar çok sıcak bu aralar ondan sulu olmuştur yoğurt. bi kaç kere bende dışarda unutmuştum ekşiyip su gibi olmuştu lor peyniri yapmıştım ziyan olmasın diye

Ya sence dondurucuda mayanın içindeki yararlı bakteriler ölür mü

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım valla ağzımın suyu aktı akşam akşam neler yapmışsın öyle
Ayy açıldı şükür :)) fazla beklemedim bu sefer :)) teşekkür ederim cnm ♡♡♡

Sanmıyorum canım son 1 buçuk yıldır böyle yapıyorum ishallerde bol bol tüketiriz faydasını da gördüm tabi bir profesyonele sormak lazım
Bunu az önce anneme anlatımdan o sordu bu soruyu

Ayy açıldı şükür :)) fazla beklemedim bu sefer :)) teşekkür ederim cnm ♡♡♡
Insafsiz gadin insan bunu aksam aksam yapar mi yaww: ( cok guzel olmus.. hele o mezeler insan acir bize:)) etlerden cok o mezelere gozum oynasti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…