- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
Bazen restoranda sade corba ve meze yerim:)) bende o derece seviyorumAynen ya ölüyorum meze diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen restoranda sade corba ve meze yerim:)) bende o derece seviyorumAynen ya ölüyorum meze diye
Gel konumda konuşalım bunları :))Bazen restoranda sade corba ve meze yerim:)) bende o derece seviyorum
Allah kolaylık versin canımHayırdır ne okuluBu ay çok yoğunum nevoşum .. 2 düğün 2 kına var .. biri manisa da biri bursa da 2 si istanbulda ..
birde okul kayıtları falan var
Off off içim sıkıldı anlatırken bile
Açıköğretime yazılcam dediydim yaa unutun muuAllah kolaylık versin canımHayırdır ne okulu
Nefis yemeklerden biraz meze bakayım ya gidipBazen restoranda sade corba ve meze yerim:)) bende o derece seviyorum
İşte onu soruyorum bölüm falan belli mi ne yaptın
Madem çok ısrar ediyorsun barıştımKazeni etiketledim diye mi küstün ki acaba?? Ama alış artık deynepnazım.. seni şikayet etmeyince kategorinin zevki çıkmıyor
Sen bir çılgınsın dostum kategorinin mürekkebi kurumadı daha, bu ne hız geliyorum bakmayaKonu açıldı kızlar.. iltifatlarınızı orada bekliyorum
Kullandığın tema ne tatlı :))Madem çok ısrar ediyorsun barıştım
Telden mesaj yazmak işkence oldu
Alıntıda hep böyle mavi baloncuk çıkıyor, geçmiş silmeden mesaj yazamıyorum, neden çık aya başladı ki
Telefonun karnını doyurayım sonra yazarım konuna
Eki Görüntüle 2185112
Bugün pazar eşim evde. O yüzden mecbur bugün yaptım :))Sen bir çılgınsın dostum kategorinin mürekkebi kurumadı daha, bu ne hız geliyorum bakmaya
Senin yüzünden canım meze istedi şimdi ne yapacağızBugün pazar eşim evde. O yüzden mecbur bugün yaptım :))
Süzme yoğurt al cnm.. içine ne koysan meze olıyorSenin yüzünden canım meze istedi şimdi ne yapacağız
Benimde canim çekti. Eşime dedim yarın pikniğe gidelim diye. Daha geçen hafta gittik dediBende mantı yapıyorum Karnım açSenin yüzünden canım meze istedi şimdi ne yapacağız
Beninkinin aynısıKullandığın tema ne tatlı :))
Canım çiğ köfte istedi yaBenimde canim çekti. Eşime dedim yarın pikniğe gidelim diye. Daha geçen hafta gittik dediBende mantı yapıyorum Karnım aç
Banane ya sen yap bana lütfenSüzme yoğurt al cnm.. içine ne koysan meze olıyor