En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
İşte bir sonraki seferde daha çabuk dolaba koyarsınMaya fazla oldu ise biraz azaltırsın gibi şeyleri deneyerek en sonunda en güzel yoğurdunu yaparsın
Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunku
Mutfagi daha serin:)

Hıhı evet 2 kilo yaptım zaten 2 ayrı kavanozda becericem kesin ya çaresi yok
Şimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)

Bana da sıcak mayalanmis gibi geldi. Hatayı biliyorum, urfadan beter.

Aynen canim. Ben firinda mayaliyorum. Benim mutfak daga dicak oldugu icin sutum normal isida oluyo. Annem firinda yapacaksa daha sicak mayalamasi gerekiyo cunku
Mutfagi daha serin:)
İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)

İşte herkesin ortamı,sütün kalitesi,mayaladığı tencere-kavanoz vs farklı olduğu için bazı şeyleri deneyerek öğreniyoruz:)
Guvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..

Şimdi nevrestenin dediği gibi zamanla yaparak tecrübe edeceksin. Hatta tutmayan yogurttan lor peyniri de yapılıyor. :)

Bana da sıcak mayalanmis gibi geldi. Hatayı biliyorum, urfadan beter.
Siirt burası 48 dereceleri görüyoruz

Guvecte yaptin mi hic? Ben bi kez yaptim ve cok guzel oldu sanki:) agzi acik mayaliyorum ben.. 1 gece buzdolabinda agzi acik bekletiyorum..
Yok hiç denemedimEminim çok güzel olurGüveçte herşey çok güzel oluyor
Bende ağzı açık mayalıyorum

Yok hiç denemedimEminim çok güzel olurGüveçte herşey çok güzel oluyor
Bende ağzı açık mayalıyorum
Firinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalim

Firinda mi:) ben hic ole sarip sarmalamadim dogrusu:)) kolayca pisirip atmak koLayima gidiyo: ) bugunde mayam yok guzel maya elde etmek icin probiyotik denicem iste bakalim
Fırında hiç denemedimBenim doğal yöntem:)

Çanakkaleden kimse yokmu perşembe günü şehitlikte olacağım gelirseniz yakamdaki karanfilden tanıyın beni
Çanakkale buram buram maneviyat kokuyor. Gelibolu Şehitlik... Hepsinin ruhu şad olsun. Bir kere gitmiştim, insan çok etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…