Kendi adı olsun diye bekledi ikisinde de ama çok şükür olmadıHaksiz mi:) 1 kerede kurtulurdun:)
Gülüm sende bebeklerini çok bekledinİki embriyo istemiştim transfer sırasında, doktor da daha gençsin bakamazsın zor olur dediİyiki de ikiz olmamış Allahım valla dayanamazdim. Şimdi büyük 3 yaşında küçük 3 aylık :) Büyüğü laftan sözden anlıyo en azından rahatım :)
Bazen bende tek basina bi yere gittigimde bi garip oluyorum ahhh sessizlik:) dun aksam misafirim vardi yemekte ortaligi gor:) bi simariklik bi curcuna.... bana desinler 20 kisiyi agirla yemege.. bu kadar yorucu olmuyo.Aynı durumdayım canım:)
Ben gurbette zorla büyüttüm.İnan çok dışarı çıkmazdım.İnsanları rahatsız etmemek için bir yere gitsem eşime bırakırdım vs...Oğlum 3. sınıfa geçti.Ben 3 yıldır o kadar geziyorum anlatamam.İstediğimi yapıyorum.Hatta bu yılın başında keyfi web tasarım kursuna gittim:)Hem de eve bayağı uzak bir yere:)Sırtıma sırt çantasını taktım okula gider gibi:)İnan kendimi o kadar iyi hissettim.Yıllarca bunları yapamadım:)
Rabbim bunlara can sağlığı versin.Maddi manevi çocuk bakmak zor.Onlara yeterli gelmek çok zor...
Iyi senin herif koymamis:)Kendi adı olsun diye bekledi ikisinde de ama çok şükür olmadı
İkisi de erkek çünkü :)Iyi senin herif koymamis:)
Hay Allah:)) 3. Kesin kiz:)İkisi de erkek çünkü :)
Asla şımarıklık olarak gelmiyor, sadece şükredin. Evlat çok büyük bir nimet, birkaç yıla geçecek şeyler bunlar.Bazen bende tek basina bi yere gittigimde bi garip oluyorum ahhh sessizlik:) dun aksam misafirim vardi yemekte ortaligi gor:) bi simariklik bi curcuna.... bana desinler 20 kisiyi agirla yemege.. bu kadar yorucu olmuyo.
Simdi tedaviyle ugrasan arkadaslarim, biliyorum bu yazilarimiz size bos geliyodur. Simariklik olarakta geliyodur hani cocugumuz var sikayet ediyoz gibi. Ayni yollardan gectigim icin o kadar anliyorumki sizi. Rabbim insallah sizede cifter cifter versinde bizleri anlayin:))
İnşallah kuzumm, inşallahGülüm sende bebeklerini çok bekledinRabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin.Rabbim yasmin'imede hayırlısı ile nasip etsin
Benimde hemen olmadı:)Sorunu önce bilemediler bana boşa ilaç yükleme sonra problem eşimde çıktı ve ben bir dünya ilaçla bir yılda 20 kilo aldım ve hormonlarım bozuldu.Zor günler geçirdim.Çok zor bir hamilelik ve sonrasında 2 tane yaramaz cadıBazen bende tek basina bi yere gittigimde bi garip oluyorum ahhh sessizlik:) dun aksam misafirim vardi yemekte ortaligi gor:) bi simariklik bi curcuna.... bana desinler 20 kisiyi agirla yemege.. bu kadar yorucu olmuyo.
Simdi tedaviyle ugrasan arkadaslarim, biliyorum bu yazilarimiz size bos geliyodur. Simariklik olarakta geliyodur hani cocugumuz var sikayet ediyoz gibi. Ayni yollardan gectigim icin o kadar anliyorumki sizi. Rabbim insallah sizede cifter cifter versinde bizleri anlayin:))
Haklısın bitanemAsla şımarıklık olarak gelmiyor, sadece şükredin. Evlat çok büyük bir nimet, birkaç yıla geçecek şeyler bunlar.
Tabiiki sukrediyoruz.. ben oyle bi hal almistimki tedavide hamile kadin gormeye dayanamiyodum nerdeyse gozlerim dolup geliyodu. Cocuklara kizan annelerini gorunce nasil kiyarlarki diyodum:) bicak kemige dayaninca ole bi kiziyosunki:) insallah Rabbim mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sizlerede isteyen gerkeslere tattirsinAsla şımarıklık olarak gelmiyor, sadece şükredin. Evlat çok büyük bir nimet, birkaç yıla geçecek şeyler bunlar.
Evet Ablacım. Zorlu ve yorucu bi sürecti. Ama hep güçlü olmaya çalıştım, her denilene rağmen. İlk bebeğime çok zor kavuştum ama ikincisi supriz oldu. Her zorluğun arkasından bir kolaylık verirmiş Rabbim. Öyle de oldu çok şükür. İsteyen herkes vakti gelince kavuşacak inşallahGülüm sende bebeklerini çok bekledinRabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin.Rabbim yasmin'imede hayırlısı ile nasip etsin
Bizimde öyle oldu.İlkler sıkıntılı 3.sü hemen oldu:)Çok şükür RabbimeEvet Ablacım. Zorlu ve yorucu bi sürecti. Ama hep güçlü olmaya çalıştım, her denilene rağmen. İlk bebeğime çok zor kavuştum ama ikincisi supriz oldu. Her zorluğun arkasından bir kolaylık verirmiş Rabbim. Öyle de oldu çok şükür. İsteyen herkes vakti gelince kavuşacak inşallah
Ben hep kendimi mutlu edecek şeyler yaptım. Esim çok üzüldü. Kendi kendime destek oldum ben :)
Ne aptal doktormus o bee.. kadina bakarken erkegede bakacaklar, ilk sey sperm ve urolojiye gondernek lazim. O gunler unutuluyoda iste.. yara gider yeri gitmez derler.Benimde hemen olmadı:)Sorunu önce bilemediler bana boşa ilaç yükleme sonra problem eşimde çıktı ve ben bir dünya ilaçla bir yılda 20 kilo aldım ve hormonlarım bozuldu.Zor günler geçirdim.Çok zor bir hamilelik ve sonrasında 2 tane yaramaz cadıBir sabah uyandım .Evin holündeki halı suda yüzüyor .Mutfağa koştum lavabodaki suyu açmışlar ve suda zıplıyorlar.Mutfak havuz olmuş ve çok mutlular:)Saat sabah 8-9 gibi ve Ocak ayı Düşün o cadıları ne şartlarda büyüttüm:)Geçecek bu günler merak etme:)
Amin canım inşaallahOnlarında evlerini talan eden,uykusz geçirecekleri günler ,soğuk yemekler,çaylar olur inşaallah Bu nasıl bir dua demeyin ilk yıllar böyle oluyor.
Çok sıkıntı yaşadım anlatamamNe aptal doktormus o bee.. kadina bakarken erkegede bakacaklar, ilk sey sperm ve urolojiye gondernek lazim. O gunler unutuluyoda iste.. yara gider yeri gitmez derler.
Yumurtam yeterince gelismiyodu vs. Buyutup catlatma ignesi vurup asilama oldum. Tabii aylarca denedikten sonra
Geçen sene temmuzdaki tedavimin negatifini öğrendiğimde erkek kardeşimin 2. çocuğu olacağını ve akabinde de görümcemin hamile olduğunu öğrendim.Tabiiki sukrediyoruz.. ben oyle bi hal almistimki tedavide hamile kadin gormeye dayanamiyodum nerdeyse gozlerim dolup geliyodu. Cocuklara kizan annelerini gorunce nasil kiyarlarki diyodum:) bicak kemige dayaninca ole bi kiziyosunki:) insallah Rabbim mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sizlerede isteyen gerkeslere tattirsin
Bende iğne yaptırdım ama aşılama evresine geçmeden hamile kaldım:)Yumurtam yeterince gelismiyodu vs. Buyutup catlatma ignesi vurup asilama oldum. Tabii aylarca denedikten sonra
Polikistik over var bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?