En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Gülüm sende bebeklerini çok bekledinRabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin.Rabbim yasmin'imede hayırlısı ile nasip etsin

Bazen bende tek basina bi yere gittigimde bi garip oluyorum ahhh sessizlik:) dun aksam misafirim vardi yemekte ortaligi gor:) bi simariklik bi curcuna.... bana desinler 20 kisiyi agirla yemege.. bu kadar yorucu olmuyo.

Simdi tedaviyle ugrasan arkadaslarim, biliyorum bu yazilarimiz size bos geliyodur. Simariklik olarakta geliyodur hani cocugumuz var sikayet ediyoz gibi. Ayni yollardan gectigim icin o kadar anliyorumki sizi. Rabbim insallah sizede cifter cifter versinde bizleri anlayin:))

Asla şımarıklık olarak gelmiyor, sadece şükredin. Evlat çok büyük bir nimet, birkaç yıla geçecek şeyler bunlar.

Benimde hemen olmadı:)Sorunu önce bilemediler bana boşa ilaç yükleme sonra problem eşimde çıktı ve ben bir dünya ilaçla bir yılda 20 kilo aldım ve hormonlarım bozuldu.Zor günler geçirdim.Çok zor bir hamilelik ve sonrasında 2 tane yaramaz cadıBir sabah uyandım .Evin holündeki halı suda yüzüyor .Mutfağa koştum lavabodaki suyu açmışlar ve suda zıplıyorlar.Mutfak havuz olmuş ve çok mutlular:)Saat sabah 8-9 gibi ve Ocak ayıDüşün o cadıları ne şartlarda büyüttüm:)Geçecek bu günler merak etme:)
Amin canım inşaallahOnlarında evlerini talan eden,uykusz geçirecekleri günler ,soğuk yemekler,çaylar olur inşaallahBu nasıl bir dua demeyin ilk yıllar böyle oluyor.

Asla şımarıklık olarak gelmiyor, sadece şükredin. Evlat çok büyük bir nimet, birkaç yıla geçecek şeyler bunlar.
Tabiiki sukrediyoruz.. ben oyle bi hal almistimki tedavide hamile kadin gormeye dayanamiyodum nerdeyse gozlerim dolup geliyodu. Cocuklara kizan annelerini gorunce nasil kiyarlarki diyodum:) bicak kemige dayaninca ole bi kiziyosunki:) insallah Rabbim mubarek gunler yuzu suyu hurmetine sizlerede isteyen gerkeslere tattirsin

Gülüm sende bebeklerini çok bekledinRabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin.Rabbim yasmin'imede hayırlısı ile nasip etsin
Evet Ablacım. Zorlu ve yorucu bi sürecti. Ama hep güçlü olmaya çalıştım, her denilene rağmen. İlk bebeğime çok zor kavuştum ama ikincisi supriz oldu. Her zorluğun arkasından bir kolaylık verirmiş Rabbim. Öyle de oldu çok şükür. İsteyen herkes vakti gelince kavuşacak inşallah
Ben hep kendimi mutlu edecek şeyler yaptım. Esim çok üzüldü. Kendi kendime destek oldum ben :)

Bizimde öyle oldu.İlkler sıkıntılı 3.sü hemen oldu:)Çok şükür Rabbime
Hatırlıyorum canım

Ne aptal doktormus o bee.. kadina bakarken erkegede bakacaklar, ilk sey sperm ve urolojiye gondernek lazim. O gunler unutuluyoda iste.. yara gider yeri gitmez derler.

Ne aptal doktormus o bee.. kadina bakarken erkegede bakacaklar, ilk sey sperm ve urolojiye gondernek lazim. O gunler unutuluyoda iste.. yara gider yeri gitmez derler.
Çok sıkıntı yaşadım anlatamam
Kızlara hamileyken son aylar sarılık oldum.Kan oranlarım fırladı.Hatta doğum sonrası kanser denildi.Bir sürü tahliller tedaviler vs.Çok şükür 1 yıl sonunda atlattım:)Ama karaciğerimde hala sorun var.Safra kesem alındı.Bir dünya kilo aldım.
Yani işin özü elimize güzel birşey alacağız ama onu elde etmek için bir sürü sınavdan geçeceğiz.Ben sınavımı geçtim diye düşünüyorum.Psikolojimden hiç bahsetmiyorum:)

Geçen sene temmuzdaki tedavimin negatifini öğrendiğimde erkek kardeşimin 2. çocuğu olacağını ve akabinde de görümcemin hamile olduğunu öğrendim.
Marttaki tedavimin negatifini de aldıktan 5 gün sonra erkek kardeşimin kızı dünyaya geldi, ne hastaneye gidebildim ağlamaktan ne de kardeşimi aradığımda konuşabildim.
Ağlama ablam diye ağlaması hala kulaklarımda ve bunları yazarken yine başladım ağlamaya.

Gerçekten çok zor, hele ki böylesi yakınlar olunca daha da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…