En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Iste annemde ole ve aynisini diyo:) bende 28 de evlendim 31 de anne oldum sukur. Tedaviler gordum tum cocuklarda. Saglik gitti ama sukur bunada
29 yaşında 3 çocuk vardı:)Ama arkadaşlarımın çocukları daha büyük ben geç kalmışım öyle diyorlar:)
Benden 2 yaş küçük arkadaşlarımın çocukları lise son veya üniversitedeler

Allah bağışlasın
Kayınvalidem bir daha doğur diyorÇok yoruldum artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum
Ben ikinciyi dogurdum kv lohusayken dedi dogur kiz olsun :) kendi kizina gelince dogurma diyo:)) dedim vur kirbaci elin kizina:))

Ee tabii tedaviden filan haberi yok

Hepsi aynı vallahi daha fazla konuşmayayım
Bizim canımız yok
Haha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))

Insan bi zaman sonra gercekten kendine vakit istiyor kafa dinlemek tatil yapmak istiyor.. mesela saatsiz gezmek uykumu almak sinirsiz saat banyoda kalmak pazar gunu tum gun bakim yapmak istiyorum:) dikis kursuna gitmek istiyorum., suanda bunlar mumkun mu:)

Benim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyo Dipsiz kuyu sandı bizim analık
Allaaaam Yareppim yaa gıcık oluyorum
Öyle isteyince olsa veya kolaymı onu taşımak, bakmak Ben ikizlere hamileyken son aylar yürüyemiyordum.Oda çok kilo almadım:)O sıra zaten kiloluydum.78 ile hamile kalmıştım:)86 ile doğuma gittim:)

Aynı durumdayım canım:)
Ben gurbette zorla büyüttüm.İnan çok dışarı çıkmazdım.İnsanları rahatsız etmemek için bir yere gitsem eşime bırakırdım vs...Oğlum 3. sınıfa geçti.Ben 3 yıldır o kadar geziyorum anlatamam.İstediğimi yapıyorum.Hatta bu yılın başında keyfi web tasarım kursuna gittim:)Hem de eve bayağı uzak bir yere:)Sırtıma sırt çantasını taktım okula gider gibi:)İnan kendimi o kadar iyi hissettim.Yıllarca bunları yapamadım:)
Rabbim bunlara can sağlığı versin.Maddi manevi çocuk bakmak zor.Onlara yeterli gelmek çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…