Ofki ne of..o ilaclar hormonlar basit gibi ama vucudu resmen parcaliyor. Benim varislerim olustu.. onca hormonu bas:) afedersin ama x bolgesine kadardi. Ameliyat oldum ama baska sikayetler geri dondu vs .zor isler be nevosumÇok sıkıntı yaşadım anlatamam
Kızlara hamileyken son aylar sarılık oldum.Kan oranlarım fırladı.Hatta doğum sonrası kanser denildi.Bir sürü tahliller tedaviler vs.Çok şükür 1 yıl sonunda atlattım:)Ama karaciğerimde hala sorun var.Safra kesem alındı.Bir dünya kilo aldım.
Yani işin özü elimize güzel birşey alacağız ama onu elde etmek için bir sürü sınavdan geçeceğiz.Ben sınavımı geçtim diye düşünüyorum.Psikolojimden hiç bahsetmiyorum:)
Olabiliyo.. igne dedigin yumurta gelisim icin mi yoksa catlamasi icin mi?Bende iğne yaptırdım ama aşılama evresine geçmeden hamile kaldım:)
Aynen canım çok zor işlerOfki ne of..o ilaclar hormonlar basit gibi ama vucudu resmen parcaliyor. Benim varislerim olustu.. onca hormonu bas:) afedersin ama x bolgesine kadardi. Ameliyat oldum ama baska sikayetler geri dondu vs .zor isler be nevosum
Erkek kardesim evlendi 1 sene sonra çocuğu oldu. Eşinin hamileliğini bana haber verirken üzülerek verdi. Bende 3 senelik evliydim o zaman. Neyse bize geldiler 3 aylıkken bebekleri.. Seveceğim zaman abla uykusu vardı dedi. Banyoya gittim nasıl ağladım, içim dışıma çıkana kadar. Birde sessiz ağlamak zorundasin duyacaklar diye.Geçen sene temmuzdaki tedavimin negatifini öğrendiğimde erkek kardeşimin 2. çocuğu olacağını ve akabinde de görümcemin hamile olduğunu öğrendim.
Marttaki tedavimin nefatifini de aldıktan 5 gün sonra erkek kardeşimin kızı dünyaya geldi, ne hastaneye gidebildim ağlamaktan ne de kardeşimi aradığımda konuşabildim.
Ağlama ablam diye ağlaması hala kulaklarımda ve bunları yazarken yine başladım ağlamaya.
Gerçekten çok zor, hele ki böylesi yakınlar olunca daha da zor.
Anladım canım.Yumurtam yeterince gelismiyodu vs. Buyutup catlatma ignesi vurup asilama oldum. Tabii aylarca denedikten sonra
Sen çok güçlü bi kadınsın, ağlama lütfen.Geçen sene temmuzdaki tedavimin negatifini öğrendiğimde erkek kardeşimin 2. çocuğu olacağını ve akabinde de görümcemin hamile olduğunu öğrendim.
Marttaki tedavimin nefatifini de aldıktan 5 gün sonra erkek kardeşimin kızı dünyaya geldi, ne hastaneye gidebildim ağlamaktan ne de kardeşimi aradığımda konuşabildim.
Ağlama ablam diye ağlaması hala kulaklarımda ve bunları yazarken yine başladım ağlamaya.
Gerçekten çok zor, hele ki böylesi yakınlar olunca daha da zor.
Büyütüp çatlatma iğnesi kullandım:)Olabiliyo.. igne dedigin yumurta gelisim icin mi yoksa catlamasi icin mi?
Anladım canım.Polikistik over var bende..
Allah razı olsun canım.Anladım canım.
Sağlıkla büyüsünler. :)
Evet iste oyle oluncada zaten gerek olmuyo yeterkj catlama isini bilmek ve zamanlamak onemli:)Büyütüp çatlatma iğnesi kullandım:)
Aynen öyle canım benim, şükür ki Rabbime sığınıp sabrımı gösterebiliyorum, şükür ki böylesi düşünceli bir eşe sahibim.Erkek kardesim evlendi 1 sene sonra çocuğu oldu. Eşinin hamileliğini bana haber verirken üzülerek verdi. Bende 3 senelik evliydim o zaman. Neyse bize geldiler 3 aylıkken bebekleri.. Seveceğim zaman abla uykusu vardı dedi. Banyoya gittim nasıl ağladım, içim dışıma çıkana kadar. Birde sessiz ağlamak zorundasin duyacaklar diye.
Aradan 3 ay geçti hamile kaldım ben de.
Cok hassas bir konu biliyorum.. Benim de gözlerim doldu yazarken. Ama lütfen şu anlarını üzülerek değil, mutlu olarak, kendini mutlu edecek şeyler yaparak geçir. İlla ki bir gün olacak. Sen de anne olacaksın. En azından de ki bebeğim olana kadar dolu dolu geçirdim, eğlendim güldüm. Çünkü bebek olunca bu özgürlüğün olmayacak :) Lütfen üzülme. Allah zamanını biliyor ve senin de sabır göstermeni istiyor.
İnşallah kuzumm, benimkiler bana söyleyememişlerdiAnladım canım.
Rabbim bağışlasın :)
Sen çok güçlü bi kadınsın, ağlama lütfen.
Bende tüp bebek tedavisi görürken ablam telefon da hamileyim dedi aynı bende mutluluk rolü yaptım yutkunarak, sesim titredi belli etmedim. Peşinden gorumcem aynı dönem hamile kaldı o öyle.
Herkesin var bir sınavı, canım. Allah görüyor işitiyor. Inşallah seninde yaralarını saracak bi yavrun olur.
Üzme güzel canını. Sen sağlıklısın, esin sağlıklı. Olur inşallah
En büyük şansın eşinin sana destek olması..Aynen öyle canım benim, şükür ki Rabbime sığınıp sabrımı gösterebiliyorum, şükür ki böylesi düşünceli bir eşe sahibim.
Herşeyin zamanı var, olmasa da sağlık olsun diyoruz ama o istek hiç bitmiyor.
Dolu dolu yaşayabildiğimiz kadar yaşıyoruz, Rabbim nasip ederse onu da tadarız inşallah.
Durumu bildiklerinden seni uzulmesin diye söylemek istememislerdir. Bizimkilerin haberi yok tüp bebekten, sorundan. Herşeyi normal biliyorlar. Bi tane konuşacak insanım yok, fikir danışacak insanım yok.İnşallah kuzumm, benimkiler bana söyleyememişlerdi
Soyumuz yürüsün diye demiştir.Ben ikinciyi dogurdum kv lohusayken dedi dogur kiz olsun :) kendi kizina gelince dogurma diyo:)) dedim vur kirbaci elin kizina:))
Ee tabii tedaviden filan haberi yok
Benim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyoDipsiz kuyu sandı bizim analık
Allaaaam Yareppim yaa gıcık oluyorum
Mümkün olduğu zamanda canım istemeyecekHaha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))
Insan bi zaman sonra gercekten kendine vakit istiyor kafa dinlemek tatil yapmak istiyor.. mesela saatsiz gezmek uykumu almak sinirsiz saat banyoda kalmak pazar gunu tum gun bakim yapmak istiyorum:) dikis kursuna gitmek istiyorum., suanda bunlar mumkun mu:)
Aynen canım 3. ayda hamile kaldım:)Evet iste oyle oluncada zaten gerek olmuyo yeterkj catlama isini bilmek ve zamanlamak onemli:)
Hahaga kizina kiyamiyor kendisi:)Soyumuz yürüsün diye demiştir.
Damadı sevmiyorsa soyu kurusun diye demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?