En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ofki ne of..o ilaclar hormonlar basit gibi ama vucudu resmen parcaliyor. Benim varislerim olustu.. onca hormonu bas:) afedersin ama x bolgesine kadardi. Ameliyat oldum ama baska sikayetler geri dondu vs .zor isler be nevosum

Ofki ne of..o ilaclar hormonlar basit gibi ama vucudu resmen parcaliyor. Benim varislerim olustu.. onca hormonu bas:) afedersin ama x bolgesine kadardi. Ameliyat oldum ama baska sikayetler geri dondu vs .zor isler be nevosum
Aynen canım çok zor işler

Erkek kardesim evlendi 1 sene sonra çocuğu oldu. Eşinin hamileliğini bana haber verirken üzülerek verdi. Bende 3 senelik evliydim o zaman. Neyse bize geldiler 3 aylıkken bebekleri.. Seveceğim zaman abla uykusu vardı dedi. Banyoya gittim nasıl ağladım, içim dışıma çıkana kadar. Birde sessiz ağlamak zorundasin duyacaklar diye.
Aradan 3 ay geçti hamile kaldım ben de.
Cok hassas bir konu biliyorum.. Benim de gözlerim doldu yazarken. Ama lütfen şu anlarını üzülerek değil, mutlu olarak, kendini mutlu edecek şeyler yaparak geçir. İlla ki bir gün olacak. Sen de anne olacaksın. En azından de ki bebeğim olana kadar dolu dolu geçirdim, eğlendim güldüm. Çünkü bebek olunca bu özgürlüğün olmayacak :) Lütfen üzülme. Allah zamanını biliyor ve senin de sabır göstermeni istiyor.

Yumurtam yeterince gelismiyodu vs. Buyutup catlatma ignesi vurup asilama oldum. Tabii aylarca denedikten sonra
Anladım canım.

Rabbim bağışlasın :)
Sen çok güçlü bi kadınsın, ağlama lütfen.

Bende tüp bebek tedavisi görürken ablam telefon da hamileyim dedi aynı bende mutluluk rolü yaptım yutkunarak, sesim titredi belli etmedim. Peşinden gorumcem aynı dönem hamile kaldı o öyle.

Herkesin var bir sınavı, canım. Allah görüyor işitiyor. Inşallah seninde yaralarını saracak bi yavrun olur.

Üzme güzel canını. Sen sağlıklısın, esin sağlıklı. Olur inşallah

Aynen öyle canım benim, şükür ki Rabbime sığınıp sabrımı gösterebiliyorum, şükür ki böylesi düşünceli bir eşe sahibim.
Herşeyin zamanı var, olmasa da sağlık olsun diyoruz ama o istek hiç bitmiyor.
Dolu dolu yaşayabildiğimiz kadar yaşıyoruz, Rabbim nasip ederse onu da tadarız inşallah.

İnşallah kuzumm, benimkiler bana söyleyememişlerdi

D ve B12 vitamini eksikliğim varmış. Hemde baya baya eksik çıktı. İğne ve damla kullandim, ikinciye hamile kaldım ondan sonra. Hemde 3 aydır regl olmamıştım. Adet söktürücü verdi doktor, baktı birşey göremedi. Meğerse o zaman yeni dollenme başlamış görememiş yani.. Kullandım, ne gelen var ne giden. Dedim bi test alayım da varsa da yoksa da çıksın, ama hiç ihtimal vermiyorum. Tup bebek ile hamile kalabilirim ben saçmalama diyorum kendime :) Sonuç pozitif çıkınca şükrettim. O kadar iğne ilaç kullandım zorluk çektim, 3 kez yumurta toplama işlemi yapıldı vs.. Ama her zorluğun ardından kolaylık varmış buna şahit oldum.
Dualarımda sizlere de yer vericem. D vitamini çok önemli ayrıca onu ihmal etmeyin

En büyük şansın eşinin sana destek olması..

İnşallah kuzumm, benimkiler bana söyleyememişlerdi
Durumu bildiklerinden seni uzulmesin diye söylemek istememislerdir. Bizimkilerin haberi yok tüp bebekten, sorundan. Herşeyi normal biliyorlar. Bi tane konuşacak insanım yok, fikir danışacak insanım yok.

Mücadeleyi tek veriyoruz, evlendigimizden beri.
Allah ol dedikten sonra, olur.
Zamanı var demek ki
Herşeyde vardır bi Hayır

Mümkün olduğu zamanda canım istemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…