Biz 1 ay daha beklerizSezon 1 Eylül’de açıldı canım
Sağolasın kuzumm
Şüphen mi vardı?![]()

Hiç şüphem yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 1 ay daha beklerizSezon 1 Eylül’de açıldı canım
Sağolasın kuzumm
Şüphen mi vardı?![]()
29 yaşında 3 çocuk vardı:)Ama arkadaşlarımın çocukları daha büyük ben geç kalmışım öyle diyorlar:)Iste annemde ole ve aynisini diyo:) bende 28 de evlendim 31 de anne oldum sukur. Tedaviler gordum tum cocuklarda. Saglik gitti ama sukur bunada
36 da dogurdum 11 aylik: (29 yaşında 3 çocuk vardı:)Ama arkadaşlarımın çocukları daha büyük ben geç kalmışım öyle diyorlar:)
Benden 2 yaş küçük arkadaşlarımın çocukları lise son veya üniversitedeler![]()
Allah bağışlasın36 da dogurdum 11 aylik: (
Ben ikinciyi dogurdum kv lohusayken dedi dogur kiz olsun :) kendi kizina gelince dogurma diyo:)) dedim vur kirbaci elin kizina:))Allah bağışlasın
Kayınvalidem bir daha doğur diyorÇok yoruldum artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum
![]()
Kendisi doğursun söyle deAllah bağışlasın
Kayınvalidem bir daha doğur diyorÇok yoruldum artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum
![]()
Hepsi aynı vallahi daha fazla konuşmayayımBen ikinciyi dogurdum kv lohusayken dedi dogur kiz olsun :) kendi kizina gelince dogurma diyo:)) dedim vur kirbaci elin kizina:))
Ee tabii tedaviden filan haberi yok
Söyledim vallahiKendisi doğursun söyle de
Benim için önemli biliyorHelal olsun enişteye![]()
Benim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyoSöyledim vallahi
Nasıl olur diyor tüp bebek yaparız dedim![]()
Haha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))Hepsi aynı vallahi daha fazla konuşmayayım
Bizim canımız yok![]()
Öyle isteyince olsa veya kolaymı onu taşımak, bakmakBenim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyoDipsiz kuyu sandı bizim analık
Allaaaam Yareppim yaa gıcık oluyorum
Haksiz mi:) 1 kerede kurtulurdun:)Benim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyoDipsiz kuyu sandı bizim analık
Aynı durumdayım canım:)Haha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))
Insan bi zaman sonra gercekten kendine vakit istiyor kafa dinlemek tatil yapmak istiyor.. mesela saatsiz gezmek uykumu almak sinirsiz saat banyoda kalmak pazar gunu tum gun bakim yapmak istiyorum:) dikis kursuna gitmek istiyorum., suanda bunlar mumkun mu:)
4 müBenim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyoDipsiz kuyu sandı bizim analık
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuşEllerine sağlık canım
![]()
Biz 1 ay daha bekleriz
Hiç şüphem yok![]()
Bizimde öyle:)Teşekkür ederim canım
Ekim gibi anca geliyor buraya![]()