• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Iste annemde ole ve aynisini diyo:) bende 28 de evlendim 31 de anne oldum sukur. Tedaviler gordum tum cocuklarda. Saglik gitti ama sukur bunada
29 yaşında 3 çocuk vardı:)Ama arkadaşlarımın çocukları daha büyük ben geç kalmışım öyle diyorlar:)
Benden 2 yaş küçük arkadaşlarımın çocukları lise son veya üniversitedeler:skandal:

Allah bağışlasın:nazar:
Kayınvalidem bir daha doğur diyor:110:Çok yoruldum artık kendim için birşeyler yapmak istiyorum:KK45:
Ben ikinciyi dogurdum kv lohusayken dedi dogur kiz olsun :) kendi kizina gelince dogurma diyo:)) dedim vur kirbaci elin kizina:))

Ee tabii tedaviden filan haberi yok

Hepsi aynı vallahi daha fazla konuşmayayım:KK70:
Bizim canımız yok:KK14:
Haha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))

Insan bi zaman sonra gercekten kendine vakit istiyor kafa dinlemek tatil yapmak istiyor.. mesela saatsiz gezmek uykumu almak sinirsiz saat banyoda kalmak pazar gunu tum gun bakim yapmak istiyorum:) dikis kursuna gitmek istiyorum., suanda bunlar mumkun mu:)

Benim ilki tüp bebek ile olmuştu ya, transfer yapılacağı zaman kayinvalidem diyor ki; doktora söyleyin de 4 tane koysun diyo :KK70: Dipsiz kuyu sandı bizim analık :KK70:
Allaaaam Yareppim yaa gıcık oluyorum
Öyle isteyince olsa veya kolaymı onu taşımak, bakmak :skandal:Ben ikizlere hamileyken son aylar yürüyemiyordum.Oda çok kilo almadım:)O sıra zaten kiloluydum.78 ile hamile kalmıştım:)86 ile doğuma gittim:)

Haha:) birde diyorumki ee kizina niye dogurma diyon.. ee onun sole sorunu bole sorunu var bla bla. :)) dedim bizim hic sorunumuz yok hersey 4/4 luk nasilsa 10 tane dogurabilirim:))

Insan bi zaman sonra gercekten kendine vakit istiyor kafa dinlemek tatil yapmak istiyor.. mesela saatsiz gezmek uykumu almak sinirsiz saat banyoda kalmak pazar gunu tum gun bakim yapmak istiyorum:) dikis kursuna gitmek istiyorum., suanda bunlar mumkun mu:)
Aynı durumdayım canım:)
Ben gurbette zorla büyüttüm.İnan çok dışarı çıkmazdım.İnsanları rahatsız etmemek için bir yere gitsem eşime bırakırdım vs...Oğlum 3. sınıfa geçti.Ben 3 yıldır o kadar geziyorum anlatamam.İstediğimi yapıyorum.Hatta bu yılın başında keyfi web tasarım kursuna gittim:)Hem de eve bayağı uzak bir yere:)Sırtıma sırt çantasını taktım okula gider gibi:)İnan kendimi o kadar iyi hissettim.Yıllarca bunları yapamadım:)
Rabbim bunlara can sağlığı versin.Maddi manevi çocuk bakmak zor.Onlara yeterli gelmek çok zor...

Back
X