- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.406
- 598
- 35
Bende sana karşı boş değilim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sana karşı boş değilim![]()
Yanı yaş kaç, ne vakit anne oldunBurada en geç kalan benim canım![]()
Yaş 36, halâ anneliği tadamadım.Yanı yaş kaç, ne vakit anne oldun
Seviyorum senide pattis oturtmanıda :)Ohhh, afiyet bal şeker olsun kuzum benim, yarasın![]()
Bende seni seviyorum kuzummSeviyorum senide pattis oturtmanıda :)
Özür dilerim canım, tıp bebek konusu okumuştum. Dalgınlığıma gelmiş.Yaş 36, halâ anneliği tadamadım.
13,5 yıllık evliyim, 7 tüp bebek tedavisi gördüm. Sonuç 0-0-0![]()
Sagol ablsm bdv gitsen herkes erken evlilige karsi:) 31 de anne oldum:) ancsk okul is meselesi:) onlaribeklemesem 13 yasinda ilk gorucum gelmisti:)))Ben çok erken anne oldumda , sende baya geç kalmışsın canım. Allah bağışlasın
Allahimmmmm en hayirli zmnda boy boy versin tum isteyenlereBende seni seviyorum kuzumm![]()
Çok okurum, şimdiye kadar hiç yorum yapmadım. Bazen kendimden biseyler bulurum, bazen canlarimi sıkılıyor , buda dertmi derim. Her halükarda halime şükrederimSagol ablsm bdv gitsen herkes erken evlilige karsi:) 31 de anne oldum:) ancsk okul is meselesi:) onlaribeklemesem 13 yasinda ilk gorucum gelmisti:)))
Artik erken evlenende cok az ablam en iyisini yapmissiniz sizler. Bazi seyleri genc yasamdk cok guzel.Çok okurum, şimdiye kadar hiç yorum yapmadım. Bazen kendimden biseyler bulurum, bazen canlarimi sıkılıyor , buda dertmi derim. Her halükarda halime şükrederim
Özürlük bir durum yok canım, herkes herkesin durumlarını bilemeyebilirÖzür dilerim canım, tıp bebek konusu okumuştum. Dalgınlığıma gelmiş.
Allah büyüktür. Isteyen herkese anneliği, babalığı tattirmasini dilerim.
Aminn kuzumm, inşallahAllahimmmmm en hayirli zmnda boy boy versin tum isteyenlere
Ben evleneli 27 sene oldu. Sımsıkı aklım olsa 21, 22 gibi evlenmek isterdim. Küçük evlendim, çok ezildimArtik erken evlenende cok az ablam en iyisini yapmissiniz sizler. Bazi seyleri genc yasamdk cok guzel.
Benimde canım istediBen balık delisiyim, kışın haftada 2-3 yemezsem yapamam. Benim adam balığı hiç yemezdi, sadece hamsi kültürü vardı, oda kızartması ve fırınlaması.
Alıştırdım, şimdi hamsi hariç hepsini yiyor
Canım çok balık istedi yaa![]()
Ellerine sağlık canım
Seni seksi bulmuşSağolasın kuzumm, seksi derken![]()
Çok güzel olmuş
Sezon 1 Eylül’de açıldı canımBenimde canım istediBizim buraya daha gelmez
Zamanı gelsin yarışma yapalım![]()
Sağolasın kuzummEllerine sağlık canım![]()
Şüphen mi vardı?Seni seksi bulmuş![]()
Iste annemde ole ve aynisini diyo:) bende 28 de evlendim 31 de anne oldum sukur. Tedaviler gordum tum cocuklarda. Saglik gitti ama sukur bunadaBen evleneli 27 sene oldu. Sımsıkı aklım olsa 21, 22 gibi evlenmek isterdim. Küçük evlendim, çok ezildim![]()