• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bilerek uyandırmadım ki :silah:

Hayırlısıyla, sağlıkla gelsinde bebiş, senin üşüyeceğin günlerde gelmiş olur. Gerçi karakışın başında gelecek:anne:

Gerçekten beğendiğimiz, yorumlarımızdan anlaşılıyor zaten :sus:
İnşallah
Ben bayağıdır yorum yapmıyorum ama bazı tarifleri çok beğeniyorum :sus:

Bilerek uyandırmadım ki :silah:

Hayırlısıyla, sağlıkla gelsinde bebiş, senin üşüyeceğin günlerde gelmiş olur. Gerçi karakışın başında gelecek:anne:

Gerçekten beğendiğimiz, yorumlarımızdan anlaşılıyor zaten :sus:

Hehehhe:))
Bende benim tarifimi beğenip yorum yapmamanınkine hiç yaklaşmıyorum :63::KK12:

Fesatmıyım neyim:confused:

Heheeh:)))

Aslında beğeni önemli değil...Herkesin zevki,sevdiği farklıdır...

Ama rakibimden iyi kötü yorum beklerim veya bu elestiride olabilir tarifle ilgili o_O
Benim önceki yarışmalarda da bana yorum yapmayan arkadaşlar vardı ama ben onların tarifine yazardım. Bunda sorun görmüyorum. Yazmak istememisler demek ki:işsiz:

Benim önceki yarışmalarda da bana yorum yapmayan arkadaşlar vardı ama ben onların tarifine yazardım. Bunda sorun görmüyorum. Yazmak istememisler demek ki:işsiz:

Hehehe:))
Herkes farklı canım...
Hepimiz bir değiliz ki...
Bende zaten içinden geldiği gibi yazarım veya yazmam:)))

Heheeh:)))

Aslında beğeni önemli değil...Herkesin zevki,sevdiği farklıdır...

Ama rakibimden iyi kötü yorum beklerim veya bu elestiride olabilir tarifle ilgili o_O
Herkesin yapma şekli farklı, damak tadı da farklı, yapılan eleştiriler çok dozunda ve gerekli olmuyor, Yarışmacıyı germekten başka bir işe yaramıyor, beğenmiyorsa yorumsuz geçsin boşver :ıslık:

Herkesin yapma şekli farklı, damak tadı da farklı, yapılan eleştiriler çok dozunda ve gerekli olmuyor, Yarışmacıyı germekten başka bir işe yaramıyor, beğenmiyorsa yorumsuz geçsin boşver :ıslık:

Evet canım katılıyorum...
Yaş kaç senin?
2gündür soracağım ama unutuyorum:)))
Merak ettim

Back