• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bizde iyiyiz canım çok şükür:KK19:Alışveriş,temizlik,hazırlık böyle geçip gidiyor günlerimiz:)
Nasıl sevdi mi okulunu:KK66:O çok önemli umarım zevkle gider:)
Haftaya düzene girersiniz:)

Çok sevdi hemde:)))
Ilk gun diye dün veliler kalsın dedi öğretmeni...
Benim kızda beni eve göndermeye uğraşıyor :KK48:

Inşallah hep böyle devam eder:KK200:

Benim önceki yarışmalarda da bana yorum yapmayan arkadaşlar vardı ama ben onların tarifine yazardım. Bunda sorun görmüyorum. Yazmak istememisler demek ki:işsiz:
Ya ben de ilk tariflere yorum yazıyorum sonrakileri ya unutuyorum ya ada yazacak şey bulamıyorum. Dön dolaş aynı şeyi yazmak da hoşuma gitmiyor ne bilim yaa :)

Yeni tarifleri sabırsızlıkla bekliyorum...
Daha şimdiden kime oy vereceğimi şaşırdım ben:confused:
Ben sana tüyo veririm :KK19:

mesela ben kuzu şiş kebapın tadına bayıldım.. hele el açması lavaşla birlikte mükemmel bir lezzet oldu.. mezeler ve közlenmiş sebzeler et ile büyük bi uyum yakaladı.. o sırada bakır bardaklardaki buz gibi ayran süper gitti..

Ben sana tüyo veririm :KK19: mesela ben kuzu şiş kebapın tadına bayıldım.. hele el açması lavaşla birlikte mükemmel bie lezzet oldu.. mezeler ve közlenmiş sebzeler et ile büyük bi uyum yakaladı.. o sırada bakır bardaklardaki buz gibi ayran süper gitti..
Elalis Elalis ekleme yaptım :)

Back