- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
32 ye birkaç ay kaldıEvet canım katılıyorum...
Yaş kaç senin?
2gündür soracağım ama unutuyorum:)))
Merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 ye birkaç ay kaldıEvet canım katılıyorum...
Yaş kaç senin?
2gündür soracağım ama unutuyorum:)))
Merak ettim
:)Hehehe:))
Herkes farklı canım...
Hepimiz bir değiliz ki...
Bende zaten içinden geldiği gibi yazarım veya yazmam:)))
Sağol canım, evet oğlum da tüp bebesi, ikinci denemede olmuştu.Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır canım...
Allah gönlünüze göre versin
Ilkide mi tüpbebek tedavisiyle olmuştu?
Amin canım çok sağol. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah hayırlısıyla olumlu haberini de alırız![]()
Doğduğumdan beri :) O nasıl soruyduKaç yıldır Türkiyedesin?
Allah kolaylık versin.Hayırlııs olur inşaallahEfendim canım, bu gece uyuyamadim. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyorum![]()
HmmmmMecazi anlamdaSende öyle yapacaksın ya
![]()
Amin canım, cok sagol. Senin Gaziantep novafertil Ruşen atmaca hakkında bilgin var mı ? Tanıdık falan ? Orda karar kıldık biz. Cuma günü görüşmeye gideceğiz.Allah kolaylık versin.Hayırlııs olur inşaallah![]()
İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız canım benimEfendim canım, bu gece uyuyamadim. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyorum![]()
Amin canım. Senin de yüzün gülsün inşallah.İnşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınız canım benim![]()
İnşallah canım benim, Allah razı olsun.Amin canım. Senin de yüzün gülsün inşallah.
Dualarımdasın![]()
Doğduğumdan beri :) O nasıl soruydu![]()
Göçmenlikten dolayı mı? Dedemin babası- Anneannemin babası gelmiş, ben hiç görmedim, nasip olursa istiyorum. Sizinkiler ne zaman geldi?
Sizin çok olmamış, bizim de yenilerde Anneannemin akrabaları gelmeye devam ediyor. Bursa'ya yerleşiyorlar, Devlet mi oraya yönlendiriyor, akrabalar birbirleri için mi oraya gidiyor bilmiyorum.Evet göçmenlikten dolayı sordum canım...
19 yıldır Türkiyedeyiz...
Canım bilgim yokHmmmmevet
Amin canım, cok sagol. Senin Gaziantep novafertil Ruşen atmaca hakkında bilgin var mı ? Tanıdık falan ? Orda karar kıldık biz. Cuma günü görüşmeye gideceğiz.![]()
Sizin çok olmamış, bizim de yenilerde Anneannemin akrabaları gelmeye devam ediyor. Bursa'ya yerleşiyorlar, Devlet mi oraya yönlendiriyor, akrabalar birbirleri için mi oraya gidiyor bilmiyorum.
Canım nasılsın okul nasıl gidiyor
Canım nasılsın okul nasıl gidiyor![]()
Çalışkanlar ama ya, anneannemin kuzenleri geldi eğitimde denklik yok, orada hemşirelik yapan Bursa'da fabrikaya girdi, bütün aile bireyleri çalışıp parayı babaya verip koca bina diktiler. Geldik yardımlarla geçinelim, çalışmayalım öyle bir mantık yok kesinlikle, herkes işinin peşinde. Varsa da ben daha aksini görmedim.Evet canim akrabalar dolayısıyla Bursayı tercih ediyorlar diye düşünüyorum...
Ahıska türklerinin başkenti orası...
Igdır taraflarında da çok ahıska türku var...
Ve Rusça dil sebebiyle,iş imkanindan dolayi Antalyaya yerleşenler çoğunlukta...
Bizde iyiyiz canım çok şükürIyim şükür,sen nasılsın canım?
Sizin nasıl gidiyor?
Çok şükür iyiz şimdilik...
Yeni geldik eve:))
Alıştırma haftası erken geliyoruz
Çalışkanlar ama ya, anneannemin kuzenleri geldi eğitimde denklik yok, orada hemşirelik yapan Bursa'da fabrikaya girdi, bütün aile bireyleri çalışıp parayı babaya verip koca bina diktiler. Geldik yardımlarla geçinelim, çalışmayalım öyle bir mantık yok kesinlikle, herkes işinin peşinde. Varsa da ben daha aksini görmedim.