Amin inşaallahAllah razı olsun eşin de sana kıyamıyor işte. Onun derdi sen, senin derdin özlemini çektiğin bebeğin herkes haklı :)
İnşallah hayırlısıyla iyi haberini aldığımız günde gelecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallahAllah razı olsun eşin de sana kıyamıyor işte. Onun derdi sen, senin derdin özlemini çektiğin bebeğin herkes haklı :)
İnşallah canım benimAllah razı olsun eşin de sana kıyamıyor işte. Onun derdi sen, senin derdin özlemini çektiğin bebeğin herkes haklı :)
Şimdi tarifleri bulmak için bütün sayfalara bakmammı gerekiyorYine gel bekliyorumHayırlı geceler
![]()
İnşallah kıskanmayacak canım, büyüdü maşallah çok akıllı.Amin canım
Maşaallah canım yeğenine hayırlı olur inşaallahOh ne güzel şimdiden alışıyor bebiş gelince kıskanmayacak
Ben halayım teyze olmam biraz zor gibi görünüyor![]()
Ayy o da sana kıyamıyor canım ya...İnşallah canım benim
Aynen öyle canım benim, eşim artık delirmişti benim ağlamalarımdan iğnenin etkileri başladığında. Beni enjeksiyona götürmek istemiyordu çok acı çekiyorum diye.
Geçen gün dedim, o iğneleri bile özledim diye, sen şizofrensin dedi bana
Hormonlarım düzene girer girmez, başlayacağız yine nasipse.
Amin inşallah canımMaşallah inşallah doğduktan sonra da öyle devam eder, kardeş olurlar birbirlerine![]()
1. sayfalarına bakabilirsiniz:)Şimdi tarifleri bulmak için bütün sayfalara bakmammı gerekiyor
Aynen canım sizin bebişlerin teyzesi olurumİnşallah kıskanmayacak canım, büyüdü maşallah çok akıllı.
Sen de bizimkilerin teyzesisin işte daha ne olsun
Ayy o da sana kıyamıyor canım ya...
Hep dualarımdasın, inşallah o güzel günler de gelecek
Amin inşallah canım![]()
Şimdi tarifleri bulmak için bütün sayfalara bakmammı gerekiyor
İnşallah canım benim, Allah razı olsun.İnşallah kıskanmayacak canım, büyüdü maşallah çok akıllı.
Sen de bizimkilerin teyzesisin işte daha ne olsun
Ayy o da sana kıyamıyor canım ya...
Hep dualarımdasın, inşallah o güzel günler de gelecek
Amin inşallah canım![]()
Teşekkürler, baktım. Harika yemekler.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu linki tıklayın, 5 tarif çıkacak önünüze.
Teşekkür ediyorum kendi adımaTeşekkürler, baktım. Harika yemekler.
Herkesin ellerine sağlık
Teşekkür ediyorum kendi adıma
Diğerlerini beğenme bence, beni beğensen yeterli![]()
Ben beğenirimBeni kim beğenecek
17 kişi var da, konuşası yok kimsenin herhaldeBu gece herkes erken çıktı yahu![]()
Hepsi pro, bizi korkutmak istiyorlar ya da çekemiyorlar17 kişi var da, konuşası yok kimsenin herhalde![]()
Ben beğenirim![]()
Bende kaçtım, torun ağlıyor17 kişi var da, konuşası yok kimsenin herhalde![]()
Sen tarifi yap, aç konuyu beğenmek kolayBeni kim beğenecek
Hayırlı gecelerBende kaçtım, torun ağlıyor