En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Amin, amin, amin inşallah en hayırlı ve en güzel zamanda her isteyene tattırsın Rabbim

Yeğenlerimden şanslıydım ben tabi, onlar da elimizde büyüdü, evladımız gibiler. Teyze olmak da bir ayrıcalık

Taşındıktan beri neredeyse her gün annemdeyim, 5yaşındaki yeğenim öyle güzel bağ kurdu ki şimdiden kuzeniyle, elhamdulillah geliyor gidiyor seviyor bebişi

Biz de onu okula götürdük bugün, anasınıfına başlıyor. Kuzum nasıl heyecanlıydı anlatamam. Fakat okul kayıtları yetiştiremedik diyerek eve geri yolladı anasınıfı öğrencilerini. Olsun okulunu görmüş olduk dedik, gerisin geri geldik eve

Konu dışı konuşuluyor diye rabia01 sizi bamlatmasın
Ne yapacağız ki başka, yemek konuşmak da bir yere kadar. Bizde dertlerle makara yapmak yok misâl, herkes candaş. Yardımcı olma çabasında, rakipler bile yemeklerde birbirini destekliyor.
Ban isteyen, kiblenmek isteyen bdv yolcusu

Ay iğnesi çok kötü, fena yakıyor, ben zaten iğneden çok korkarım, acımaz ama öyle boş boş korkarım, proluton inanılmaz yakıyor 3-4 defa yapıldı sadece, bir kaç defa da serumu takıldı o da sadece baş dönmesi yapıyor, doğuma kadar da hapıyla devam işte.
İnşallah sende kullanmaya başlarsın yakında, değişik bir dua oldu ama yöntem o napim (iğne ye canın acısın minvalinde değil dua)

Amin canım
Maşaallah canım yeğenine hayırlı olur inşaallahOh ne güzel şimdiden alışıyor bebiş gelince kıskanmayacak
Ben halayım teyze olmam biraz zor gibi görünüyor

Maşallah inşallah doğduktan sonra da öyle devam eder, kardeş olurlar birbirlerine

Ohh ohh maşallah

Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum

Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum
Yarışma da muhabbet de bağımlılık yapıyor canım, zaten mesele madalya da değil insan bu ortam için katılıyor yarışmaya hiçbir yere gidemezsin yani

Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dedi Kafası gayet güzel bence
Evet canım ya, ben de çok seviyorum çaktırma da Bünye alışmıştı 600mg almaya gerçi, şimdi 400 o kadar sarsmıyor

Üç yıldır kullanıyorum valla, bırakınca özlerim kesin bunun kafasını ben de ilk başlarda sarhoş gibi şarkı söylüyormuşum filan, hiç haberim yok

Sohbete devam sorun yok:)Ben arada yeni geleni kandırır yarışmaya dahil ederim

İnşallah canım benim

Aynen öyle canım benim, eşim artık delirmişti benim ağlamalarımdan iğnenin etkileri başladığında. Beni enjeksiyona götürmek istemiyordu çok acı çekiyorum diye.
Geçen gün dedim, o iğneleri bile özledim diye, sen şizofrensin dedi bana

Hormonlarım düzene girer girmez, başlayacağız yine nasipse.

Allah razı olsun eşin de sana kıyamıyor işte. Onun derdi sen, senin derdin özlemini çektiğin bebeğin herkes haklı :)
İnşallah hayırlısıyla iyi haberini aldığımız günde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…