En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Burdan yeni haberdar oldum. Geçen seferki kek yarışması için oylamaya katıldım sadece
Hemen pro olur musunuz bilmiyorum:)Yani 1. olanlara pro üyelik veriliyor:) 1. olmazsanız mutlaka birgün olursunuz:)
Tabi bazen sürprizler oluyor:)Özellikle Ramazan Sofralarında:)

Rahat olabilirsin, ruhum genç benim

Prensesimiz ve annesi nasıllar
İyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallah bu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti

Siz nasılsınız? Okulların açılmasına son bir hafta kaldı, hazırlıklar ne durumda :)

Çipetpetim, 12 haftan kalmış. Maşallah kuzucuğa
Çok teşekkür ederim canım benim ya elhamdulillah son zamanlara geldik gerçekten

Sen nasılsın canım? Çok iddialı olmuş tarifin, bayıldım

Niye uzaktan izliyorsun gel katıl daha da güzelleşsin
Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken  düşmüyormuş elimden kk

Şimdi muhabbete girsem uyuyup kalacağım yine, şaka konusu olacağım evde

Maşaallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabi bu haftalardan sonra hareketlerini daha belirgin hissedersinNe güzel bir duygudur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İyiyiz canım çok şükürOkulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyor çocuklar

Ohh ohh maşallah

Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum

Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum

Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dedi Kafası gayet güzel bence

Ohh ohh maşallah

Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum

Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum
Ben yıllardır bi balıklarda katılmadım.. bide yaş pastalarda üyelik dondırdurduğum için yaptım ama katılamadım

Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dedi Kafası gayet güzel bence
Benim son tüp bebek tedavimde progestanın iğnesini vermişti dr, kımıldayamıyordum. Resmen acılı felç olmuştum. Popişimde popişim diye geziniyordum ortalıkta, hele yattığım yerden yuvarlanarak kalkmalarım geldi aklıma. O acıları bile özledim beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…