Seni BDV ye yönlendirmesinYeni yoldan geldim çok mecaralarım var gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni BDV ye yönlendirmesinYeni yoldan geldim çok mecaralarım var gelsin![]()
Memnun oldum canımBende Konyada ikamet ediyorum...
2 kiz annesiyim...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))
Tekrar hoşgeldin...
Hemen pro olur musunuz bilmiyorum:)Yani 1. olanlara pro üyelik veriliyor:) 1. olmazsanız mutlaka birgün olursunuz:)Burdan yeni haberdar oldum. Geçen seferki kek yarışması için oylamaya katıldım sadece
Rahat olabilirsin, ruhum genç benimMaşaallah
Tamam nasıl istersenizŞimdi ben sizi küçük düşünmüştüm öyle olunca rahat rahat konuşuyordum.Şimdi yaş büyük,birde anneanne olunca kelimelerimi düzgün seçmeye çalışıyorum:)
İyi madem:)Rahat olabilirsin, ruhum genç benim![]()
İyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallahPrensesimiz ve annesi nasıllar![]()
Çok teşekkür ederim canım benim ya elhamdulillah son zamanlara geldik gerçektenÇipetpetim, 12 haftan kalmış. Maşallah kuzucuğa![]()
Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken Niye uzaktan izliyorsun gel katıl daha da güzelleşsin![]()
Kısmet artık, ne zaman olursaHemen pro olur musunuz bilmiyorum:)Yani 1. olanlara pro üyelik veriliyor:) 1. olmazsanız mutlaka birgün olursunuz:)
Tabi bazen sürprizler oluyor:)Özellikle Ramazan Sofralarında:)
Maşaallah canımİyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallahbu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti
Siz nasılsınız? Okulların açılmasına son bir hafta kaldı, hazırlıklar ne durumda :)
Çok teşekkür ederim canım benim ya elhamdulillah son zamanlara geldik gerçekten
Sen nasılsın canım? Çok iddialı olmuş tarifin, bayıldım
Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken düşmüyormuş elimden kk
Şimdi muhabbete girsem uyuyup kalacağım yine, şaka konusu olacağım evde![]()
Tamam o zaman süperKısmet artık, ne zaman olursa
Ohh ohh maşallahİyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallahbu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti
Siz nasılsınız? Okulların açılmasına son bir hafta kaldı, hazırlıklar ne durumda :)
Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken düşmüyormuş elimden kk
Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dediİyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallahbu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti
Anlat canım biz dinleriz(okuruz)Hepimiz dertliyiz beraber ağlaşırızYok biz buralarda idare ederiz![]()
Ara verme madalyayı alana kadar devam, sonra dinlenirsinOhh ohh maşallah
Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum
Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum![]()
Benim dertler bende kafa yaptıAnlat canım biz dinleriz(okuruz)Hepimiz dertliyiz beraber ağlaşırız![]()
Ben yıllardır bi balıklarda katılmadım.. bide yaş pastalarda üyelik dondırdurduğum için yaptım ama katılamadımOhh ohh maşallah
Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum
Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum![]()
Yok yok gelmez:)Benim dertler bende kafa yaptısizede ağır gelmesin şimdi
![]()
Benim son tüp bebek tedavimde progestanın iğnesini vermişti dr, kımıldayamıyordum. Resmen acılı felç olmuştum. Popişimde popişim diye geziniyordum ortalıkta, hele yattığım yerden yuvarlanarak kalkmalarım geldi aklıma. O acıları bile özledim beeeBen o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dediKafası gayet güzel bence
![]()
Anlatmaya başlayınca herkes kaçar.bak diyeyimYok yok gelmez:)
Zaten bağımlılık yaptı, bırakamıyorumAra verme madalyayı alana kadar devam, sonra dinlenirsin![]()