• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Burdan yeni haberdar oldum. Geçen seferki kek yarışması için oylamaya katıldım sadece
Hemen pro olur musunuz bilmiyorum:)Yani 1. olanlara pro üyelik veriliyor:) 1. olmazsanız mutlaka birgün olursunuz:)
Tabi bazen sürprizler oluyor:)Özellikle Ramazan Sofralarında:)

Maşaallah:nazar:
Tamam nasıl isterseniz:KK19:Şimdi ben sizi küçük düşünmüştüm öyle olunca rahat rahat konuşuyordum.Şimdi yaş büyük,birde anneanne olunca kelimelerimi düzgün seçmeye çalışıyorum:)
Rahat olabilirsin, ruhum genç benim:KK48::KK48:

Prensesimiz ve annesi nasıllar:nazar::emir_bebek::anneadayı::nazar:
İyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallah :KK200: bu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti :KK48:

Siz nasılsınız? Okulların açılmasına son bir hafta kaldı, hazırlıklar ne durumda :)

Çipetpetim, 12 haftan kalmış. Maşallah kuzucuğa :anne:
Çok teşekkür ederim canım benim ya elhamdulillah son zamanlara geldik gerçekten :KK33:

Sen nasılsın canım? Çok iddialı olmuş tarifin, bayıldım :KK68::kk77:

Niye uzaktan izliyorsun gel katıl daha da güzelleşsin:KK60:
Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken :KK48: düşmüyormuş elimden kk :KK48:

Şimdi muhabbete girsem uyuyup kalacağım yine, şaka konusu olacağım evde :KK48::KK48:

İyiyiz ablacığım çok şükür, bizim minnoş da bir kilo olmuş maşallah :KK200: bu akşam döndü mü ne olduysa baya bi hissettirdi kendini karnımın her yerini yavaş yavaş gererek, çok komikti :KK48:

Siz nasılsınız? Okulların açılmasına son bir hafta kaldı, hazırlıklar ne durumda :)

Çok teşekkür ederim canım benim ya elhamdulillah son zamanlara geldik gerçekten :KK33:

Bir gözüm kapalı, bir gözüm açık okuyorum canım ya. Progestan sersemliği malum, her gece elimde telefonla uyuyorum neredeyse. Eşim dalga geçer oldu artık, fotoğrafımı çekmiş geçen gün de elimde telefon uyurken :KK48: düşmüyormuş elimden kk :KK48:

Şimdi muhabbete girsem uyuyup kalacağım yine, şaka konusu olacağım evde :KK48::KK48:
Maşaallah canım :nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:anne::nazar:
Tabi bu haftalardan sonra hareketlerini daha belirgin hissedersin:nazar:Ne güzel bir duygudur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin:nazar::dua:
İyiyiz canım çok şükür:KK60:Okulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyor çocuklar:KK19:

Ohh ohh maşallah:halay:

Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum:bicak:

Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum :KK70:

Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dedi:lülülü: Kafası gayet güzel bence:-)

Ohh ohh maşallah:halay:

Kafayı yemişler gibi her kategoride boy gösteriyorum canım. Bu defa ara vereceğim diyorum kendi kendime, yok dayanamıyorum:bicak:

Yine elim böğrümde çıkacağım, biliyorum :KK70:
Ben yıllardır bi balıklarda katılmadım.. bide yaş pastalarda üyelik dondırdurduğum için yaptım ama katılamadım :(

Ben o yüzden uyumaya yakın içiyorum progestanı, geçen erken içtim, eşim Allah aşkına git uyu sarhoş gibi konuşuyorsun dedi:lülülü: Kafası gayet güzel bence:-)
Benim son tüp bebek tedavimde progestanın iğnesini vermişti dr, kımıldayamıyordum. Resmen acılı felç olmuştum. Popişimde popişim diye geziniyordum ortalıkta, hele yattığım yerden yuvarlanarak kalkmalarım geldi aklıma. O acıları bile özledim beee :KK70:

Back