• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı benler

ilgazela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
8
4
1
42
Merhaba arkadaşlar benim yardımınıza ihtiyacım var vücudumda kırmızı benler var bazıları küçücük nokta kadar bazıları ise toplu iğne ucu kadar çok sinirlerim bozuluyor hepsi büyürmü bilemiyorum lütfen destek

Merhaba arkadaşlar benim yardımınıza ihtiyacım var vücudumda kırmızı benler var bazıları küçücük nokta kadar bazıları ise toplu iğne ucu kadar çok sinirlerim bozuluyor hepsi büyürmü bilemiyorum lütfen destek
Bende de var özellikle güneş kremi sürmeyince artıyor kollarımda. Zararsız diye biliyorum ama yine de koruyucu almak lazım

Cildiyeye gittiğimde kırmızıları sormuştum, vücut ısısı artınca çıkar zararsız demişti ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gebelikle beraber 3 senedir benimleler. Doktora gitmenizde fayda var bi de güneş kremi kullanmakta.
Çok teşekkür ediyorum bende daha önce vardı ama hamilelikten sonra arttı sanırım geçme ihtimali varmı

Bende de var özellikle güneş kremi sürmeyince artıyor kollarımda. Zararsız diye biliyorum ama yine de koruyucu almak

Henüz geçmediği için tekrar doktora gidip sormayı düşünüyorum, gebelerde olabilen bir durummuş. Ama sonrasında geçmesi gerekir mi geçmez mi onu bilemiyorum. Baya çok var bende de
Bende de çok var bende gitmeyi düşünüyorum gidince yazarım burdan çok teşekkür ederim

Benim kollarim da çok fazla.var yıllar önce gitmiştim Doktor zararsız ve güneşe çıkacağım zaman krem kullanmam gerekiyor demişti yazın benimkiler cogaliyor

Tam da bu kırmızı noktayla ilgili konu acacaktim bir kaç gün önce fotosunu çekmiştim hatta gözümün altında cikti ama vazgeçmiştim biraz bekleyeyim dedim.
Bende de ilk defa çıktı tatil dönüşü hemen farkettim. Güneş kremi de sürüyordum oysa ama yavaş yavaş geçmeye başladı sanki.🙄
Ben lekeye çok müsaitim zaten hafif çiller de çıkıyor Güneş görünce.

Fotoyu kırpmaktan bi hal oldu kusura bakmatn

Eklentiler

• 20230725_152749.jpg
    20230725_152749.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 370
Tam da bu kırmızı noktayla ilgili konu acacaktim bir kaç gün önce fotosunu çekmiştim hatta gözümün altında cikti ama vazgeçmiştim biraz bekleyeyim dedim.
Bende de ilk defa çıktı tatil dönüşü hemen farkettim. Güneş kremi de sürüyordum oysa ama yavaş yavaş geçmeye başladı sanki.🙄

Bu yağ bezesine benziyor sanki

Back