Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var özellikle güneş kremi sürmeyince artıyor kollarımda. Zararsız diye biliyorum ama yine de koruyucu almak lazımMerhaba arkadaşlar benim yardımınıza ihtiyacım var vücudumda kırmızı benler var bazıları küçücük nokta kadar bazıları ise toplu iğne ucu kadar çok sinirlerim bozuluyor hepsi büyürmü bilemiyorum lütfen destek
Çok teşekkür ediyorum bende daha önce vardı ama hamilelikten sonra arttı sanırım geçme ihtimali varmıCildiyeye gittiğimde kırmızıları sormuştum, vücut ısısı artınca çıkar zararsız demişti ama tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gebelikle beraber 3 senedir benimleler. Doktora gitmenizde fayda var bi de güneş kremi kullanmakta.
Henüz geçmediği için tekrar doktora gidip sormayı düşünüyorum, gebelerde olabilen bir durummuş. Ama sonrasında geçmesi gerekir mi geçmez mi onu bilemiyorum. Baya çok var bende deÇok teşekkür ediyorum bende daha önce vardı ama hamilelikten sonra arttı sanırım geçme ihtimali varmı
Bende de var özellikle güneş kremi sürmeyince artıyor kollarımda. Zararsız diye biliyorum ama yine de koruyucu almak
Bende de çok var bende gitmeyi düşünüyorum gidince yazarım burdan çok teşekkür ederimHenüz geçmediği için tekrar doktora gidip sormayı düşünüyorum, gebelerde olabilen bir durummuş. Ama sonrasında geçmesi gerekir mi geçmez mi onu bilemiyorum. Baya çok var bende de
Bende de uzun süredir var, gecmiyorlar ama zararsizlar. Doktor çok istersen lazerle alınabilir dedi ama ben düşünmüyorum. Kızıl çillerim diyorum ben onlara.
Bu yağ bezesine benziyor sankiTam da bu kırmızı noktayla ilgili konu acacaktim bir kaç gün önce fotosunu çekmiştim hatta gözümün altında cikti ama vazgeçmiştim biraz bekleyeyim dedim.
Bende de ilk defa çıktı tatil dönüşü hemen farkettim. Güneş kremi de sürüyordum oysa ama yavaş yavaş geçmeye başladı sanki.
Ben lekeye çok müsaitim zaten hafif çiller de çıkıyor Güneş görünce.
Fotoyu kırpmaktan bi hal oldu kusura bakmatn
Kırmızı yağ beze mi olur ki? Şiş değil sadece leke ve şimdi geçiyor.Bu yağ bezesine benziyor sanki
Benim vardı böyle göz altında yağ bezesi dedi. Geçiyorsa lekedir.Kırmızı yağ beze mi olur ki? Şiş değil sadece leke ve şimdi geçiyor.
Evet geçiyor git gide daha az belli belirsiz kaldı. Belki göz altıma yeterince güneş kremi sürmedim unuttum.bu sefer. Çünkü turuncu turuncu çillerde çıktı biraz zaten girunuyoBenim vardı böyle göz altında yağ bezesi dedi. Geçiyorsa lekedir.
Tam da bu kırmızı noktayla ilgili konu acacaktim bir kaç gün önce fotosunu çekmiştim hatta gözümün altında cikti ama vazgeçmiştim biraz bekleyeyim dedim.
Bende de ilk defa çıktı tatil dönüşü hemen farkettim. Güneş kremi de sürüyordum oysa ama yavaş yavaş geçmeye başladı sanki.
Ben lekeye çok müsaitim zaten hafif çiller de çıkıyor Güneş görünce.
Fotoyu kırpmaktan bi hal oldu kusura bakmatn