Teşekkür ederim sevindim begendiginize, ben at kuyruğu düşünüyorum sırt dekoltesini kapatmamak içinçok güzell benmde aklımda böyle bir model var canım.doğru saç modeli ve makyajla harika olur
Teşekkür ederim sevindim begendiginize, ben at kuyruğu düşünüyorum sırt dekoltesini kapatmamak için[/QUO
Elbisen yeterince gösterişli olduğu için çok sade bi model seçmelisin at kuyruguda güzel olucaktır eminim ya da sade bir balerin topuz.bi tavsiye
Gamzecimm sağol güzell yorumun içinnvay vay vay kimleri görüyorum aman Allah'ım izmir güzeli işte başka ne denebilir ki İstanbul güzel görecek vallamaşallah cnm allah nazarlardan saklasın elbisene bayıldım
Bana topuz gitmiyor ya gördügünüz gibigofredokesinlikle sade bir topuz ile mükemmel olucaktır.
Sağol canımm bütün bakımsızlığımla çekildim idare edin artıkyüzün ne kadar güzel canım maşallah :) elbisen de gayet güzel kına için, saçlarını bence de at kuyruğu yapabilirsin
Ay canım çook sagoolllgözüm gönlüm açıldı yaa sabah sabahmaaşallah, ama saçını sade olmalı bence elbisen zaten şıkıdım
Smu sağolll bitanemm , kesinlikle öyle abiye elbise souçtaKonunda da yazmıştım, burayı da boş bırakmayım dedim.
Çok hoş görünüyorsun gözdecim, hayırlı olsun.
Elbiseyi bu şekilde almanın en büyük avantajı tekrar tekrar giyip tadını çıkarabilecek olman...
Amiiin inşallah canımmmÇok beğendim Gözde
Mutlulukla giyin inşallah
Sağol canım çok teşekkürlerGüle güle giy canım hayırlı olsun.
Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcıkResimler büyük birazcık
Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcıkResimler büyük birazcık
Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızııııııııııııselam canım çok beğendim elbiseni :) benim de kına elbisem balık ve payetli aynı seninki gibi hatta :) benimki saks mavisi ve ince askılı sadece :) boool bool oynayalım bu elbiselerle kurtlarımızı dökelim inşallahh :)
Sağol cnm olur valla fikir olur hem :)canım çok yakışmış benim arkadaşımda nişanında bu elbiseden giymişti saç modeli fikir olması için resim ekleyebilirim istersen tatlm :)
Kırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı
Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı
Sağol cnm olur valla fikir olur hem :)
Teşekkür ederim canım aminnnHarika görünüyorsun Canımmm ... Allah ağız tadı ile giymek nasip etsin ...
Ben bindallı olayını sevmedigimden sadece bunu giyicem canım , inşallaaahKırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)
Ayy çok harikaymış sennkide rengi muhteşemModel bu canım bence senin yüzüne de gider hatta çokta güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?