Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kırmızı Balık Model Kına Elbisem

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcık Resimler büyük birazcık

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzell benmde aklımda böyle bir model var canım.doğru saç modeli ve makyajla harika olur

kesinlikle sade bir topuz ile mükemmel olucaktır.

vay vay vay kimleri görüyorum aman Allah'ım izmir güzeli işte başka ne denebilir ki İstanbul güzel görecek vallamaşallah cnm allah nazarlardan saklasın elbisene bayıldım

vay vay vay kimleri görüyorum aman Allah'ım izmir güzeli işte başka ne denebilir ki İstanbul güzel görecek vallamaşallah cnm allah nazarlardan saklasın elbisene bayıldım
Gamzecimm sağol güzell yorumun içinn

gofredo
kesinlikle sade bir topuz ile mükemmel olucaktır.​
Bana topuz gitmiyor ya gördügünüz gibi

Konunda da yazmıştım, burayı da boş bırakmayım dedim.
Çok hoş görünüyorsun gözdecim, hayırlı olsun.
Elbiseyi bu şekilde almanın en büyük avantajı tekrar tekrar giyip tadını çıkarabilecek olman...

yüzün ne kadar güzel canım maşallah :) elbisen de gayet güzel kına için, saçlarını bence de at kuyruğu yapabilirsin
Sağol canımm bütün bakımsızlığımla çekildim idare edin artıkBende at kuyruğu düşünüyorum
gözüm gönlüm açıldı yaa sabah sabah maaşallah, ama saçını sade olmalı bence elbisen zaten şıkıdım
Ay canım çook sagoolllevet saçlar ayakkabılar sade olcak bide çantamm
Smu sağolll bitanemm , kesinlikle öyle abiye elbise souçta
Çok beğendim Gözde
Mutlulukla giyin inşallah
Amiiin inşallah canımmm
Güle güle giy canım hayırlı olsun.
Sağol canım çok teşekkürler

Kızlar nihayet elbisemi aldık işte karşınızda resmi ,ev hali birazcık Resimler büyük birazcık

selam canım çok beğendim elbiseni :) benim de kına elbisem balık ve payetli aynı seninki gibi hatta :) benimki saks mavisi ve ince askılı sadece :) boool bool oynayalım bu elbiselerle kurtlarımızı dökelim inşallahh :)

Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı
canım çok yakışmış benim arkadaşımda nişanında bu elbiseden giymişti saç modeli fikir olması için resim ekleyebilirim istersen tatlm :)
Sağol cnm olur valla fikir olur hem :)

Merhabaaa ben kına kırmızı olsun diye adetten tercih etdim cnm kırmızıyı sennkide çok güzeldir eminim inşallahh dökceez kurtlarımızıııııııııııı
Kırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)

Harika görünüyorsun Canımmm ... Allah ağız tadı ile giymek nasip etsin ...
Teşekkür ederim canım aminnn
Kırmızı olsun adetini ben de bindallımdan yana kullandım :) canımm hepimiz o günde çok güzel olalım inşallah :)
Ben bindallı olayını sevmedigimden sadece bunu giyicem canım , inşallaaah
Model bu canım bence senin yüzüne de gider hatta çokta güzel olur :)
Ayy çok harikaymış sennkide rengi muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…