evet şu an hayatının odak noktasında ben varım ve bununla ilgili hayati kararlar alıyor. bu durum beni üzüyor ve korkutuyor. bazı arkadaşlar anlamak istemese de arkadaşımın bir açıdan iyiliğini de düşünüyorum aslen. neyse
Bence varsayimlar uzerinden gitme.
Arkadasin sana demis baska biriyle eve cikarim basimin caresine bakarim diye.
Aman yapamaz edemez diye kara kara dusunen sensin. Yapamiyorsa canim ben sana demistim dersin. Herzaman da yaninda olamam ki dersin vs...
İlla merhamete gelip herseyine kosturman gerekmiyor ki. Onun sorumluluklarini niye yukleniyorsun kendi kendine?
Niyet okuma. Kendisi ben yaparim dediyse birak yapsin.
Ayrica cok iyi biri ise kaybetme derim.
Sadece dedigim gibi kendi kendini strese sokma yardimina kosmam gerek gibisinden.
Ev tasima vs birsey oldugunda isim var dersin birakirsin kendi soyledigi gibi tek basina halletsin. Hem bir insanin kendi sorumluluklarini ustlenmemek karsindakine iyilik tir birazda. Duse kalka halleder. Caya gidersin evine bi hediye ile..arada disarda bulusursun canin istediginde okadar.
Kendi kendine baski yapiyorsun biraz. Ha o bana baski yapiyor diyorsan ozaman o baskiya bogun egme. Nezaman istersen ozaman gorus nezaman istersen ozaman yardim et ona. İcten gelince samimi olur zaten.
Hic gorusmek istemiyorsan direk soyle imasizca durustce. Bitti gitti.