• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim,lütfen bakın bir :(

bana zarar veriyor sorun da bu. kendimi hiç anlatamamışım kusura bakmayın,sorun sizde değil bende
Yok canım ne sorunu
Anladım peki sana zarar verdiğini düşünüyorsan güzelce söyle ben seninle arkadaşlığımda baskı altında hissediyorum gerçekten eskisi gibi değiliz ihtiyacın olduğunda yine buradayım ama artık arkadaşlığımızın devam etmesi beni biraz yoruyor özür dilerim vs diyerek ve biraz laf yemeyi kabul edecrksen bitir böyle bence
Laf illaki söyler çünkü kimse gururu na yediremez bunu

Yok canım ne sorunu
Anladım peki sana zarar verdiğini düşünüyorsan güzelce söyle ben seninle arkadaşlığımda baskı altında hissediyorum gerçekten eskisi gibi değiliz ihtiyacın olduğunda yine buradayım ama artık arkadaşlığımızın devam etmesi beni biraz yoruyor özür dilerim vs diyerek ve biraz laf yemeyi kabul edecrksen bitir böyle bence
Laf illaki söyler çünkü kimse gururu na yediremez bunu
bu akşam konuşmaya çalışacağım umarım işe yarar
ben de olmasını ister miydim böyle ben de çok üzülüyorum

herkes en çok bu noktaya takılmış da tek sorunum bu değil işte. yorumlarda yazdım yanıma taşınmak istiyor. ve kanser hastası bir annem var ne derece mümkün olabilir. kendi dertlerim bana yetiyor belki bencilce olacak evet ama şu an kimseyi istemiyorum. bunu da ona anlatamıyorum. arkadaşlığımı bitirmekten başka çarem kalmamış gibi hissediyorum.
Annem kanser hastasi yanimizda ev arkadasi istemiyor kusura bakma demek arkadasligi komple bitirmekten kolay olsa gerek. Anladigm kadari ile annenizin hastaligi sebebi ile bir cesit yas donemine girmissiniz. Insan istememeniz normal. Ama emin oldun o suan uzaklastirdiginiz insanlara zamani gelince cok ihtiyac duyacaksiniz.tecrube ile sabit..

Annem kanser hastasi yanimizda ev arkadasi istemiyor kusura bakma demek arkadasligi komple bitirmekten kolay olsa gerek. Anladigm kadari ile annenizin hastaligi sebebi ile bir cesit yas donemine girmissiniz. Insan istememeniz normal. Ama emin oldun o suan uzaklastirdiginiz insanlara zamani gelince cok ihtiyac duyacaksiniz.tecrube ile sabit..
başka birine de yazdım uzaktan durum farklı gözüküyor sanırım.
ben sana zaten yük olmam ki diyor başka bir ev ve ev arkadaşıyla kalırım diyor. ama kendisi okb hastası. ailesiyle bile kalırken bir sürü kavga bir sürü dövüş. ayakkabılarını her gün yıkayacak kadar temizlik hastası. bozuk paraları yıkıyor. çanta fermuarlarını vs her gün siliyor. daha bunun gibi bir sürü günlük ritüelleri var. yani başka biriyle yapamaz. sırf bu yüzden asla evlenmeyi düşünmeyen biri.
buraya sadece benim için geliyor çocukluk hayalimizdi bizim ev tutup yaşamak. ama büyüdük ve hayatın toz pembe olmadığını gördük. şartlar koşullar değişti.
eğer onu ikna edebilseydim ve söylediklerimi anlayabilseydi ben de arkadaşlığımızı bitirmezdim zaten. yani sorun sadece burçlara inanması gibi basit bir şey değil. iyiliğinin ve aşırı anlayışlı olmasının arkasında bir boğuculuğu var. son 2 senedir yaşadığım bu.

Zor bi durum.
Ama anlayamadigim sey nasil sirf sizin icin gelebiliyor ? Arkadasinizin bir duzeni yok mu ?
Siz cevap vermeseniz de sizinle arkadasligini devam ettiriyor, acaba acikca faldan hoslanmiyorum mu deseniz ? Ya da diger hoslanmadiginiz seyler icin de benzer tepkiler mi verseniz ?

Zor bi durum.
Ama anlayamadigim sey nasil sirf sizin icin gelebiliyor ? Arkadasinizin bir duzeni yok mu ?
Siz cevap vermeseniz de sizinle arkadasligini devam ettiriyor, acaba acikca faldan hoslanmiyorum mu deseniz ? Ya da diger hoslanmadiginiz seyler icin de benzer tepkiler mi verseniz ?
Benim için şöyle geliyor, ikimiz de akademi yapıyoruz. o yapıyor ben yapacağım daha doğrusu. ama o burada devam etmek istiyor eğitim hayatına ve evet sırf benim için. çünkü şu an yaşadığı ilde bu konuda çok daha fazla olağana sahip. ama gelmeyi takıntı yaptı ve bu uğurda bazı şeylerden vazgeçti. bu durum beni korkutuyor.
fal burç olayına herkes takılmış da sadece sorun bu değil örnek olarak verdim. artık bir şey paylaşamıyoruz. hiçbir konuda. görüşlerimiz tamamen farklı zaten.

Benim için şöyle geliyor, ikimiz de akademi yapıyoruz. o yapıyor ben yapacağım daha doğrusu. ama o burada devam etmek istiyor eğitim hayatına ve evet sırf benim için. çünkü şu an yaşadığı ilde bu konuda çok daha fazla olağana sahip. ama gelmeyi takıntı yaptı ve bu uğurda bazı şeylerden vazgeçti. bu durum beni korkutuyor.
fal burç olayına herkes takılmış da sadece sorun bu değil örnek olarak verdim. artık bir şey paylaşamıyoruz. hiçbir konuda. görüşlerimiz tamamen farklı zaten.

Yok yok ona takilmadim. Siz onu ornek vermissiniz o yuzden yazdim.
Yani onun gonderdigi ya da konustugu konulara ilginiz olmadigini soyleseniz konusacak bir seyiniz kalmayacak.
Acik acik da soyleyebilseniz, hatta gelmeden once yaparsaniz daha iyi olur. Sizin icin gelmesi gercekten sizin acinizdan rahatsiz edici. Ben soylerdim arkadasim gelmeden.

Yok yok ona takilmadim. Siz onu ornek vermissiniz o yuzden yazdim.
Yani onun gonderdigi ya da konustugu konulara ilginiz olmadigini soyleseniz konusacak bir seyiniz kalmayacak.
Acik acik da soyleyebilseniz, hatta gelmeden once yaparsaniz daha iyi olur. Sizin icin gelmesi gercekten sizin acinizdan rahatsiz edici. Ben soylerdim arkadasim gelmeden.
benim çabam da buraya gelmeden önce yapmak zaten. teşekkür ederim umarım anlar.

Genelde hep benim başıma gelirdi böyle şeyler. Insanlara değer verdikce benden uzaklaşırlar, kendilerini adam yerine koymayan kişilerde ölümüne kanka olurlar. Mesela bir kız vardı, hiç telefonunu yanına almaz, hep benim telefonumu kullanır. Arkadaşını 2 saat bekletir, kız telefonla da ulaşamaz, her gün ağaç olur. Cok onemli bir konu olsa bile tenezzül edip mesajlara cevap vermez. Onun etrafında arkadaşları pervane, benim yemedigim kazık kalmiyordu.

benim çabam da buraya gelmeden önce yapmak zaten. teşekkür ederim umarım anlar.
Yani soylemekten baska yol yok galiba.
Keske hic kirilmayacagi bir yol olsa ama galiba sizin arkadasliginizin bitmesi soz konusu olunca kirilmamasi mumkun olmayacak.
Umarim her sey yolunda gider.

Ben anlamadım yani bu arkadaş sevgili mi yoksa normal bi kız arkadaş mı?? Sanki sevgilinmiş gibi hareketleri var da..

Arkadaşınıza üzüldüm. Birinin benim hakkımda böyle düşünmesi beni çok kırardı herhalde. Belli ki verdiğiniz mesajları almıyor,hayat tarzlarınızın farklılastıgını farketmedi ve hala eskisi gibi devam ettiğinizi düşünüyor... ya da cevapsız bıraktığınız Mesajlar için ‘yakın arkadasım alınganlık yapmamam lazım’ diye düşünüyor belki de

Ben anlamadım yani bu arkadaş sevgili mi yoksa normal bi kız arkadaş mı?? Sanki sevgilinmiş gibi hareketleri var da..
evet şu an hayatının odak noktasında ben varım ve bununla ilgili hayati kararlar alıyor. bu durum beni üzüyor ve korkutuyor. bazı arkadaşlar anlamak istemese de arkadaşımın bir açıdan iyiliğini de düşünüyorum aslen. neyse

Genelde hep benim başıma gelirdi böyle şeyler. Insanlara değer verdikce benden uzaklaşırlar, kendilerini adam yerine koymayan kişilerde ölümüne kanka olurlar. Mesela bir kız vardı, hiç telefonunu yanına almaz, hep benim telefonumu kullanır. Arkadaşını 2 saat bekletir, kız telefonla da ulaşamaz, her gün ağaç olur. Cok onemli bir konu olsa bile tenezzül edip mesajlara cevap vermez. Onun etrafında arkadaşları pervane, benim yemedigim kazık kalmiyordu.
bu konunun sizin verdiğiniz örnekle uzaktan yakından alakası yok. önce bir adam akıllı okuyun.

evet şu an hayatının odak noktasında ben varım ve bununla ilgili hayati kararlar alıyor. bu durum beni üzüyor ve korkutuyor. bazı arkadaşlar anlamak istemese de arkadaşımın bir açıdan iyiliğini de düşünüyorum aslen. neyse
Canım anlamadım evet derken arkadaşın kız mı yoksa sevgilin mi??
Eğer kız arkadaşsa bu kadar laftan anlamıyorsa sorun var demektir bende korktum anlattıklarından yani..

Benim de öyle , yediğim kazıklar say say bitmez. En son aman nolursa olsun diyip kimseyi umursamayacağım ama hepten yalnız kalmaktan korkuyorum.

Bence çok basit problem. Çok yalnız çok sorunlu size sarmış. Çünkü başka kimsesi yok. Okb si falan da varmış arkadaş edinmesi çok zordur. Bir kaç kursa falan gitse düzelir aslında kafası dağılır birileriyle tanışır. Sizin yerinizde olsam buraya taşınsan bile çok vakit geçiremeyebiliriz durumları biliyorsun falan gibi açıklamalar yaparıdm.

Arkadaşınız için üzüldüm ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak belli.açık açık söyleyin boşuna vaktini çalmayın madem görüşmek istemiyorsunuz.

Back