- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunları yaparım zaten "kırmadan" arkadaşlığımı bitirmek istiyorum böyle düşmanca değil...Ozaman her yerden onu engele sana ulaşamaz ulaşsada ne yazarda yazsın cevap verme
böyle yapmayın lütfen empati kurmaya çalışıp 2 yıldır kendimi zorluyorum zaten, inanın bunu tüm samimiyetimle yazıyorum.Arkadaşına üzüldüm ya...:\
Insallah güzel arkadasliklari olur ömür boyu...hak ediyor...
kadın, dönmemem sorun değil onun için işte. yazmasam da sorun değil. meşgul olduğumu düşünüyorErkekse biriyle görüşüyorum de
Kızsa üc bes gün cevap verme hic sonra mesguldum donemedim dersin
İllaki anlar bi noktadan sonra okuyun ama hic cvp vermeyinkadın, dönmemem sorun değil onun için işte. yazmasam da sorun değil. meşgul olduğumu düşünüyor
Canim sen alınma :)böyle yapmayın lütfen empati kurmaya çalışıp 2 yıldır kendimi zorluyorum zaten, inanın bunu tüm samimiyetimle yazıyorum.
açık açık nasıl denir peki? daha önce hiç böyle şeyleri konuşmadım fikrim bile yok.Canim sen alınma :)
Kafan uyusmuyorsa yapacak bisey yok zorla degil ya...
Kırmadan da bu dostluk bitmez yani illaki üzülecek o kalp o yuzden fazla kasma derim...acik acik soyle
Anaa ayni seyi yasamisiz :)Herkes ne kadar acimasiz. Arkadasinizla kafaniz uyusmuyor derken, ayni sey benim de en yakin arkadasimla gerceklesti. Ben inancli degilim, ama o sonradan cok inancli ve muhafazakar oldu. Bazi siyasi konularda da cok uyusmuyoruz. Muzik zevklerimiz farkli. Ama hala anlasabiliyoruz, cunku zeki ve esprili birisi. Biz de uzaktayiz. Onceden ne sebeple arkadastiniz, bunu hatirlayin. O sebep cok degismis olamaz. Boyle arkadaslar kolay bulunmuyor, kimse sonradan sizi o kadar sevmiyor. Millet arkadasligi kullanabilecegi insanlar uzerinden gerceklestiriyor. Isleri bitince sirtlarini donuyorlar. Kiymetini bilin bence. Hic bir sey demeyin ona. Eger attigi seyler rahatsiz ediyorsa, siz de ona neyle ilgileniyorsaniz onu atin. Bilimle alakali mi olur ne olursa olsun. Hatta mumkunse onun ilgilenmedigi sizin ilgilendiginiz bir alandan olursa belki o da anlar yaptigi hatayi. Bu da ise yaramazsa soyleyin ben fala inanmiyorum diye. Onun da degismesini istiyorsaniz aciklayin fallarin yararsiz veya zararli yanlarini, fikrini degistirmeye calisin. Sadece fal degil, onda hoslanmadiginiz konu neyse onun uzerinden kendi karsit fikirlerinizi paylasin. bu daha durust olur. O da zaten eger size katilmaz ve degismek istemezse sizin onun icin en dogru arkadas oldugunuz fikrini degistirebilir en azindan.
ne güzel siz devam ettirebilmişsiniz ama burada açık açık yazamadığım başka şeyler de var. yani onun benim yanıma gelmek istemesi olmasaydı bir şekilde manevi olarak onun yanında olurdum. ama ben çok iğrenç bir dönemden geçiyorum, annem rahatsız, ben düzgün bir iş bulamıyorum artı öğrenciyim. o yanıma geldiğinde çok beklenti içinde ama yardımcı olamayacağım. ve bunu bir türlü anlatamıyorum. ne yapmalıyım artık sizce? üstelik kendisi okb hastası ve başka bir evde ev arkadaşıyla kalamaz. geldiğinde de onu sokağa atacak halim yok. bir sürü sorun var daha buraya yazmaya kalksam. empati yapın cidden siz olsanız ne yapardınız?Herkes ne kadar acimasiz. Arkadasinizla kafaniz uyusmuyor derken, ayni sey benim de en yakin arkadasimla gerceklesti. Ben inancli degilim, ama o sonradan cok inancli ve muhafazakar oldu. Bazi siyasi konularda da cok uyusmuyoruz. Muzik zevklerimiz farkli. Ama hala anlasabiliyoruz, cunku zeki ve esprili birisi. Biz de uzaktayiz. Onceden ne sebeple arkadastiniz, bunu hatirlayin. O sebep cok degismis olamaz. Boyle arkadaslar kolay bulunmuyor, kimse sonradan sizi o kadar sevmiyor. Millet arkadasligi kullanabilecegi insanlar uzerinden gerceklestiriyor. Isleri bitince sirtlarini donuyorlar. Kiymetini bilin bence. Hic bir sey demeyin ona. Eger attigi seyler rahatsiz ediyorsa, siz de ona neyle ilgileniyorsaniz onu atin. Bilimle alakali mi olur ne olursa olsun. Hatta mumkunse onun ilgilenmedigi sizin ilgilendiginiz bir alandan olursa belki o da anlar yaptigi hatayi. Bu da ise yaramazsa soyleyin ben fala inanmiyorum diye. Onun da degismesini istiyorsaniz aciklayin fallarin yararsiz veya zararli yanlarini, fikrini degistirmeye calisin. Sadece fal degil, onda hoslanmadiginiz konu neyse onun uzerinden kendi karsit fikirlerinizi paylasin. bu daha durust olur. O da zaten eger size katilmaz ve degismek istemezse sizin onun icin en dogru arkadas oldugunuz fikrini degistirebilir en azindan.
herkes en çok bu noktaya takılmış da tek sorunum bu değil işte. yorumlarda yazdım yanıma taşınmak istiyor. ve kanser hastası bir annem var ne derece mümkün olabilir. kendi dertlerim bana yetiyor belki bencilce olacak evet ama şu an kimseyi istemiyorum. bunu da ona anlatamıyorum. arkadaşlığımı bitirmekten başka çarem kalmamış gibi hissediyorum.Dogum gununuzu hatirlayan hediye gonderecek kadar ince davranan kizsaniz bile alttan alan birini bence kaybetmeyin. Her arkadasiniz ile hayat felsefeniz bir olacak degil. Ben deistim mesela yakin arkadaslarimdan biri basortulu. Ben metal muzik dinlerim o daha cok ilahi dinler ciddi ciddi. Hani geceyle gunduz gibi tersiz.Ama gayet sever sayariz birbirimizi. Zor zamanimda yanimdadir. Zor zamaninda yaninda olacagimi bilir. Arkadas kolay bulunmuyor.
Burda yazdıklarini soyleyeceksin...arkadaşlığınızın artik sana keyf vermediğini söylemen yeterli...açık açık nasıl denir peki? daha önce hiç böyle şeyleri konuşmadım fikrim bile yok.
Deli misin sen xd arkadaşlığı bitirmek de neymii böyle durumda6 senedir arkadaşlığımın olduğu biri var, bir zaman en yakın arkadaşımdı hatta. ama sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık ve bu arkadaşlık sanal olarak devam etti. bu problem değildi benim için ama zamanla çok farklılaştık. yani artık ne konuşacak konumuz kaldı ne paylaşacak bir şeyimiz. ben onunla konuşmaktan zevk almıyorum artık, dinlemekten de.
Yani en basitinden mesela ben fallara burçlara inanan biri değim, bana sürekli kahve falı atar, burç yorumu atar. artık okumuyorum bile cevap bile yazmıyorum ama umurunda değil cevap atmamam.darılmıyor kırılmıyor, aşırı anlayışlı bir arkadaş. ben alınsın istiyorum o uzaklaşsın biraz da benden ama yok.
Açık açık konuşamam çünkü alttan alır tamam o zaman bir daha hoşlanmadığın şeyleri atmam sen de haklısın der yani yapı olarak böyle. kırmak üzmek istemiyorum, senelerin arkadaşlığı. birbirimize çok hakkımız geçti, minnet duygum da var.
Hatta bugün bir kargo geldi doğum günüm için hediye yollamış mektup yazmış. gerçekten iyi birisi su götürmez bir gerçek. ama ben arkadaş kalamıyorum hayattan beklentilerimiz farklı. benimle ilgili ortak hayaller kuruyor örneğin seneye benim bulunduğum şehire gelecek ve beraber eve çıkarız şunu yaparız bunu yaparız gibi. hiçbir zaman katılmadım bu hayallere hatta söyledim burası çok pahalı bir şehir gelme diye de açık açık söylememe rağmen.
Bana bel bağlayıp buraya gelmesini de istemiyorum. Ben ona yardımcı olamayacağım. zaten bitik durumdayım, kendime hayrım yok. çok zor bir dönemden geçiyorum.
Başka bir arkadaşıma danıştığımda abartıyorsun büyütüyorsun konuşma kes arkadaşlığını bitsin gitsin diyor. bu kadar kolay mı? arkamda kırık bir kalp bırakmak istemiyorum. onu seviyorum da çünkü. istiyorum ki tamam eskiden yakın arkadaştık ama artık mesafeli olalım biraz zırt pırt yazmasın bana teli bir açtığımda bir sürü whatsapp bildirimi görmeyeyim. yani nefret ederek kavgalı bir şekilde küsmek zorunda mıyız? mesafe koyamaz mıyız?
Daha önceki arkadaşlıklarımda da olabildi böyle şeyler. uyuşmadığımızı fark edip koptuk bir süre sonra. ama bu arkadaşımda bir ilki yaşıyorum. kopamıyorum, ve artık mutsuzum.
Sorum da şu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim? ve sanırım beni biraz takıntı yaptı. çünkü ben yazmayıp kendimi çektikçe daha çok yazmaya aramaya başladı. daha iyi davranmaya daha alttan almaya başladı. alınıp da kendini çekmedi hiç. Mektup yazması, hediye olarak özel bir şeyler yaptırması da tuzu biberi oldu. 1 aydır kendimi çektim çünkü artık ne yapmalıyım sizce kızlar?
Şöyle bunu işte açıkçaherkes en çok bu noktaya takılmış da tek sorunum bu değil işte. yorumlarda yazdım yanıma taşınmak istiyor. ve kanser hastası bir annem var ne derece mümkün olabilir. kendi dertlerim bana yetiyor belki bencilce olacak evet ama şu an kimseyi istemiyorum. bunu da ona anlatamıyorum. arkadaşlığımı bitirmekten başka çarem kalmamış gibi hissediyorum.
bana zarar veriyor sorun da bu. kendimi hiç anlatamamışım kusura bakmayın,sorun sizde değil bendeDeli misin sen xd arkadaşlığı bitirmek de neymii böyle durumda
Sıkıldıysan ya beni açmıyor bu konular de olsun bitsin burçlardan konuştuğunda açık ol biraz açıkça dürüstçe söyle kıza duygularını bence
Ama arkadaştan kopma konusuna katılmıyorum sana değer veren bir insandan uzaklaşmak ancak senin kaybın olur hem de böyle değer veren birisinden
Ben senin yerinde olsam kırk yılda bir de olsa arar hatrını sorarım uzun konuşmak istenezsem iş uydurur kaçarım ama kesinlikle bana zarar vermeyen arkadaşlıktan kaçmam
söyledim hem de milyon kez. ben başımın çaresine bakarım diyor ama biliyor ki ben dayanamayacağım üzüleceğim ona ve istediği olacak. arkadaşımı çok iyi tanıyorum maalesef. yanıma gelmesi konusunu da çok kez söyledim GELME diye. emin olun diyorumŞöyle bunu işte açıkça
Canım ben depresif hissediyorum ve cidden ayrı eve çıkmayı düşünmüyorum şu sıra de
Bence senin sorunun açıkça söylememen hissettiklerini